Ρούχα στα παιδιά της «Πνοής» δώρισε για το Πάσχα ο Γκίκας Χειλαδάκης.

Χαρά στα 116 παιδιά του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «Πνοή» έδωσε σήμερα Μ. Τετάρτη ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φυλής Γκίκας Χειλαδάκης. 
Με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα η ΚΕΔΗΦ πρόσφερε ρούχα στα παιδιά, επαναβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά εμπράκτως την αρχική δέσμευση του Γκίκα Χειλαδάκη για στήριξη αλλά και ενίσχυση της λειτουργίας του σημαντικού αυτού προγράμματος που γίνεται σε συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φυλής με το φορέα Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ». 
« Αυτές οι γιορτινές μέρες είναι κυρίως για τα παιδιά. Θέλουμε να είναι χαρούμενα όλα τα παιδιά και κάνουμε ότι μπορούμε γι’ αυτό. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση και ελπίζω ο οικονομικο-κοινωνικός Γολγοθάς που περνούν τα τελευταία χρόνια πολλοί συνδημότες μας να τελειώσει αυτό το Πάσχα» ευχήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Γκίκας Χειλαδάκης ο οποίος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τους συνεργάτες του αλλά και τους χορηγούς που στηρίζουν το έργο της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου