Ο Βασίλης ήρθε ...Πασχαλιάτικα στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φυλής (ΚΕΔΗΦ)

Ο Γκίκας Χειλαδάκης συντονίζει όλη τη διαδικασία 
Ο Γκίκας Χειλαδάκης με τον Χρήστο Αποστολόπουλο, την Κατερίνα Ματρακούκα 
και το Χρήστο Καρνάτσο 
Η Εντεταλμένη σύμβουλος προμηθειών και συντονισμού Κατερίνα Ματρακούκα ετοιμάζει τις λαμπάδες για να μπουν στα δέματα και να φύγουν μαζί με το κρέας, τα τρόφιμα, τα τσουρέκια και τα αυγά που βάφτηκαν στο Κοινωνικό Μαγειρείο 
Αναβρασμός στο Κοινωνικό Μαγειρείο αρνιά έρχονται και φεύγουν με ταχύτητα και συντονισμό ώστε να τελειώσει γρήγορα η διανομή
Ο Γκίκας Χειλαδάκης με τις εργαζόμενες στο Κοινωνικό Μαγειρείο που έδωσαν την ψυχή τους αυτές τις μέρες για να προλάβουν να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του Κοινωνικού Μαγειρείου
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ με τον Αναπληρωτή Εντεταλμένο Σύμβουλο λειτουργίας και προώθησης του Κοινωνικού Μαγειρείου Χρήστο Αποστολόπουλο ο οποίος μέσω της ιδιότητας ως πρόεδρος του συλλόγου της Δροσούπολης προσέφερε τις λαμπάδες
Το καλό «χαρτί» του προέδρου της ΚΕΔΗΦ είναι ο αδερφός του Βασίλης ο οποίος με τις προσωπικές του γνωριμίες έχει καταφέρει να φέρει μεγάλες χορηγίες στην Κοινωφελή Επιχείρηση βοηθώντας καθοριστικά το έργο του Γκίκα Χειλαδάκη.
Ο Βασίλης ήρθε Πασχαλιάτικα στην Κοινωφελή Επιχείρηση τους Δήμου Φυλής (ΚΕΔΗΦ). Δεν πρόκειται φυσικά, για τον Άγιο από την Καισαρεία, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, αφού κι αυτός έφερε δώρα.
Πρόκειται για τον αδελφό του Προέδρου της ΚΕΔΗΦ Γκίκα Χειλαδάκη, που εξασφάλισε χορηγίες για το Κοινωνικό Μαγερείο της ΚΕΔΗΦ. Χάρη σε μια από αυτές, ο Δήμος Φυλής κατόρθωσε, μέσω της ΚΕΔΗΦ να εξασφαλίσει το πασχαλινό τραπέζι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Μαγειρείου.  
Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, 9 Απριλίου 2015, οι εργαζόμενοι και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς επιχείρησης ετοίμασαν τσάντες με τρόφιμα, πακέτα με κρέας, τσουρέκια, βαμμένα αυγά και λαμπάδες για τις οικογένειες με παιδιά, τα οποία διένειμαν κατ’ οίκον.
«Ο στόχος μας είναι να μην νιώθει κανείς συνδημότης μας αβοήθητος  αυτές τις Άγιες μέρες. Τα παιδιά θέλουν να βλέπουν τον πατέρα τους να σουβλίζει αρνί.  Γι’ αυτό προσφέραμε ένα αρνί σε κάθε οικογένεια που αριθμεί πάνω από τρία μέλη και μισό στις οικογένειες μέχρι τρία μέλη για να κάνουν οι άνθρωποι γιορτές» υπογράμμισε ο Γκίκας Χειλαδάκης.
Τη Μεγάλη Πέμπτη το Κοινωνικό Μαγειρείο διένειμε φαγητό για δυο ημέρες στους δικαιούχους του προγράμματος σίτισης ενώ το μενού της Τρίτης μετά το Πάσχα περιλαμβάνει και μαγειρίτσα.

«Έχουμε εξασφαλίσει τρόφιμα για το Κοινωνικό Μαγειρείο για τους επόμενους τέσσερις μήνες, χάρη στη χορηγία που εξασφάλισε ο Βασίλης Χειλαδάκης από την κατασκευαστική εταιρεία ΑΚΤΩΡ, ενώ κάθε βδομάδα έρχεται στην ΚΕΔΗΦ ένας τόνος ψάρια από την ιχθυόσκαλα, πάλι μετά από παρέμβαση του Βασίλη » σημείωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ που ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους, ενώ ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους χορηγούς της Κοινωφελούς επιχείρησης. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου