Στην τελική ευθεία για τη λειτουργία του το 10ο Δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων

ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΚ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Ο Γιάννης Κρεμύδας και ο Θανάσης Σχίζας παρέλαβαν τον εξοπλισμό, ενώ στη διαδικασία συμμετείχε και η Ελένη Μισαηλίδου 
Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται για το πρώτο κουδούνι του Σεπτεμβρίου, το 10ο Δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων. Το πρωί της Τετάρτης 6 Μαΐου, έφτασαν από τον ΟΣΚ τα πρώτα έπιπλα. Ολοκαίνουργιες καρέκλες, πίνακες απλοί και μαγνητικοί, γραφεία και συρταριέρες δασκάλων και διάφορα άλλα είδη εξοπλισμού είναι ήδη έτοιμα και περιμένουν την τοποθέτησή τους. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται από τον ΟΣΚ τα θρανία και ο υπόλοιπος εξοπλισμός. 
«Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από το Σεπτέμβριο, έχουμε πάρει όλες τις σχετικές εγκρίσεις. Παρά τις Κασσάνδρες που προέβλεπαν ότι το σχολείο δεν θα λειτουργήσει εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε ανακοινωθεί, σήμερα μας ήρθε μεγάλο μέρος του εξοπλισμού και είναι θέμα ημερών να έρθουν και τα υπόλοιπα πράγματα» σημείωσε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. 
Ο Γιάννης Κρεμύδας διαβεβαίωσε και σήμερα πως έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και για το διδακτικό προσωπικό σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια Διεύθυνση της Ελευσίνας ενώ υπογράμμισε πως «η λειτουργία του 10ου Δημοτικού θα ανακουφίσει και θα αποσυμφορήσει σημαντικά τα όμορα σχολεία προς όφελος των μαθητών και των γονέων». 
Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων που έχει δεσμεύσει ο Δήμος για την ανέγερση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ζωφριάς. Το θέμα παρακολουθεί προσωπικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος έχει δεσμευτεί πως μόλις υπάρξει συμφωνία ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα στην αγορά των συγκεκριμένων οικοπέδων.
Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παραλαβή του εξοπλισμού 
 Τους μεταφορείς του ΟΣΚ οδήγησε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας 
 ...ο οποίος έλεγξε τα σχετικά έγγραφα ....


 ... και συμμετείχε στην όλη διαδικασία ψυχή τε και σώματι 









 Το έγγραφο παραλαβής υπέγραψε με εμφανή  ικανοποίηση ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου