Όλα όμορφα για τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, επί Μπουραΐμη, λέει ο Σχίζας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
Επί Μπουραΐμη όλα ήταν όμορφα, ηθικά κι αγγελικά πλασμένα για τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, με αφορμή αυτάρεσκο δημοσίευμα της ...έγκριτης, ότι ο Δήμος κινητοποιήθηκε για το Σιντριβάνι μετά από δημοσίευμά της...
Ιδού η απάντηση του Θανάση Σχίζα:

Oι προτάσεις του καθενός είναι καλοδεχούμενες για τη διοίκηση του Δήμου Φυλής. Όμως επειδή η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ είναι φίλη, αλλά η αλήθεια φίλτατη οφείλουμε να πούμε τα εξής:
-Ο Δήμος Φυλής δεν κινητοποιήθηκε από κανένα δημοσίευμα. Από τα Χριστούγεννα ήταν έτοιμος να κάνει την παρέμβαση για λόγους οδικής ασφάλειας στο Σιντριβάνι. Απλώς οι καιρικές συνθήκες και η ανάγκη συντονισμού με την Τροχαία Νέας Ιωνίας δεν το επέτρεψαν. Στο τέλος ο Δήμος αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς την παρουσία της Τροχαίας.
-Το Σιντριβάνι ήταν έργο του Χρήστου Παππού και λειτουργούσε άψογα. Όμως η ελλιπής συντήρησή του και κυρίως οι εκτός προδιαγραφών παρεμβάσεις της προηγούμενης διοίκησης είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ο φωτισμός στο στολίδι της πόλης.
-Σύντομα θα ολοκληρωθεί η μελέτη και θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του Σιντριβανιού.
-Στη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας δεν είχαμε διαβάσει για πρόβλημα στο Σιντριβάνι, ούτε οπουδήποτε αλλού. Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ άρχισε να εντοπίζει προβλήματα μόλις ανέλαβε η διοίκηση Παππού. Προηγουμένως όλα ήταν όμορφα, ηθικά κι αγγελικά πλασμένα.
-Η δουλειά της σημερινής διοίκησης στην καθημερινότητα και η αποτελεσματικότητά της διαπιστώνονται καθημερινά από τους δημότες. Κι αυτοί είναι που τελικά θα κρίνουν τι είναι και τι προσφέρει ο καθένας. Όπως και θα κρίνουν τα κίνητρα όλων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου