Κάνουμε ουσιαστικό έργο στην Παιδεία, λέει ο Κρεμύδας

Ο Γιάννης Κρεμύδας στο προαύλιο του 8ου-10ου Νηπιαγωγείου της Ζωφριάς
Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή θα επισκευάσει, άμεσα, την παιδική χαρά στο 8ο-10ο Νηπιαγωγείο της Ζωφριάς, τόνισε ο Γιάννης Κρεμύδας. 
«Θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση οργάνων καθώς η συγκεκριμένη παιδική χαρά είχε μείνει ασυντήρητη σε όλη την προηγούμενη τετραετία. Το είχαμε προγραμματίσει από την αρχή του χρόνου, όμως, δυστυχώς, ο άστατος καιρός δεν μας επέτρεψε να επέμβουμε. Ελπίζω ότι τώρα που βελτιώθηκε θα τελειώσουμε γρήγορα, τόνισε ο Γιάννης Κρεμύδας και πρόσθεσε. 
«Από τότε που αναλάβαμε έχουμε κάνει ουσιαστικά έργα, που εκκρεμούσαν επί χρόνια. Δε θα αναφερθώ μόνο στην ολοκλήρωση του 10ου Δημοτικού Σχολείου, αλλά στην επισκευή της αυλής στο 3ο Δημοτικό της Ζωφριάς, στην επισκευή της στέγης στο 4ο Δημοτικό Ζεφυρίου και στην κατασκευή νέας αίθουσας στο 6ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων. Επίσης έχουμε ολοκληρώσει τη γραφειοκρατική διαδικασία για το 8ο Δημοτικό της Ζωφριάς κι έχουμε έλθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου». Κι όλα αυτά ενώ δεν έχουμε ακόμη, συμπληρώσει εννέα μήνες στη διοίκηση του Δήμου». 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου