Να δώσουμε τέλος στον εφιάλτη των ναρκωτικών, λέει ο Πρόεδρος της Λίμνης

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Το δράμα που ζουν καθημερινά, οι κάτοικοι της Λίμνης, με το εμπόριο ναρκωτικών και τους εξαθλιωμένους χρήστες που συρρέουν στη συνοικία απ’ όλη την Αττική, περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Συνοικίας Μιχάλης Μιχαηλίδης. 
Ιδού πως περιγράφει την εμπειρία που έζησε, το απόγευμα της Πέμπτης, 8 Μαΐου 2015:

Σήμερα 7 Μαΐου 2015, ώρα 19μμ στην οδο Γυάρου και Τήνου στην περιοχή της Λίμνης για μια ακόμα φορά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε να προσφέρει υπηρεσίες ΤΑΧΙ, όπως αποδείχτηκε, σε χρήστη ναρκωτικών ουσιών που κείτονταν στην άκρη του δρόμου για αρκετές ώρες, δίπλα σε μικρά παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα. 
Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ αφού τον συνέφερε τον στο …σπίτι του αφού ο ίδιος αρνήθηκε νοσηλεία... Φαινόμενο συνηθισμένο για την τόσο πονεμένη περιοχή της Λίμνης όπου λίγο πιο πάνω οι έμποροι ναρκωτικών πουλάνε το φονικό τους εμπόρευμα έξω από την πόρτα τους, εντελώς απροκάλυπτα αφού Δήμος και Πολιτεία αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων να διαχειριστούν την κατάσταση. 
Οι δημότες της περιοχής κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ήρθε η ώρα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε ενα διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μείνει το πρόβλημα μακριά από τα σπίτια τους και τα παιδιά τους. 
Δεν ξέρω πόσο ψηλά φτάνει η διαφθορά, ούτε με ενδιαφέρει, όμως που δεν μπορώ να δεχτώ σαν Πολίτης αυτής της Χώρας ότι αυτό το νοσηρό πράγμα θα συνεχιστεί. Ο Σύλλογος της Λίμνης σας περιμένει στα γραφεία του για να δώσουμε όλοι μαζί ένα τέλος σε αυτό τον ΕΦΙΑΛΤΗ!!! 
Ιδού το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το χρήστη ναρκωτικών από τη συνοικία της Λίμνης, το απόγευμα της Πέμπτης, 8 Μαΐου 2015.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου