Μια πλατεία γεμάτη Κρήτη!

 Η Πλατεία Ηρώων γέμισε από κεφάτα τραπέζια 

 Οι Κρητικοί καλλιτέχνες ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη! 




 Ο Πρόεδρος Βασίλης Στεφανουδάκης στο βήμα της εκδήλωσης ...
 ... με τον Δήμαρχο 
 ... και με τον Πρόεδρο του Αθλητικού - Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή 
 Τα χορευτικά μικρά και μεγάλα, έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό 










 Ο Σύλλογος της ΓΡΙΖΑΣ έδωσε δυναμικό "παρών!"  

 Καλή "ομάδα" και από το Σύλλογο Τριτέκνων  






Τη δέσμευση ότι θα βρίσκεται κοντά στο Σύλλογο των Κρητών όπως και σε όλους τους Πολιτιστικούς φορείς του Δήμου, έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, από το βήμα της Κρητικής βραδιάς που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Ηρώων. 

«Στο Σύλλογο των Κρητών, έχω και μια υποχρέωση παραπάνω» τόνισε, αφού εκεί σπούδασα και πήρα το πτυχίο μου. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «η Πάρνηθα» Γιώργου Μαυροειδή, ο οποίος δήλωσε πως «Είμαι στη διάθεση όλων των Συλλόγων, προκειμένου να κάνουμε πράγματα» Ο Πρόεδρος κλείνοντας τόνισε με νόημα πως «…αυτό που αποδεικνύουν οι Κρητικοί είναι πως παράγουν πολιτισμό, μήνυμα που πρέπει να σταλεί προς τα Βόρεια…» όπως χαρακτηριστικά κατέληξε. 
Είχε προηγηθεί η σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Βασίλη Στεφανουδάκη ο οποίος αφού καλωσόρισε τον κόσμο επεσήμανε πως ο Δήμος βρίσκεται κοντά στον Σύλλογο Κρητών και στα αιτήματά του καθώς ήδη έχει αναλάβει δράση με την συντήρηση του Πολιτιστικής του Στέγης. 
Κατά τα λοιπά ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επιγραμματικά στην πλούσια πολιτιστική δράση του Συλλόγου, μέσα από τα χορευτικά και τα μουσικά τμήματα, τα οποία πέρυσι πραγματοποίησαν σημαντικές εμφανίσεις εντός κι εκτός των ορίων του Δήμου. «Ελπίζουμε ότι φέτος, θα πάμε ακόμη καλύτερα» κατέληξε ο Πρόεδρος, δίνοντας τη «σκυτάλη» της διασκέδασης στα χορευτικά του Συλλόγου. 
Στη σκηνή ανέβηκαν τα μικρά, τα εφηβικά αλλά και το χορευτικό παραστάσεων, που μαζί τους εξαίρετους Κρητικούς καλλιτέχνες, Γιώργο ΣΚΟΡΔΑΛΟ, Γιάννη ΚΑΚΛΗ και Γιάννη ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ, ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη, με τους χορούς της Λεβεντογέννας Κρήτης να κρατούν καλά, ως τις μικρές ώρες.

Δείτε ζωντανά αποσπάσματα με χαιρετισμούς και χορούς από τη βραδιά





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου