«Χόρτασαν» παιχνίδι και λιχουδιές τα παιδιά του Ζεφυρίου την Παραμονή των Χριστουγέννων


Αντάξιο του ονόματος του αποδείχθηκε το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Εκπλήξεων», το οποίο υποδέχθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων, πλήθος μικρών και μεγάλων, στο Ζεφύρι.
Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Εκπλήξεων» βρίσκεται φέτος στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος», μαζί με όλους τους… κατοίκους του, τον Άη Βασίλη, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και τα ξωτικά. Οι εκπλήξεις ενθουσίασαν τους μικρούς και έκαναν τους μεγάλους να ξεχάσουν για λίγες ώρες τις έγνοιες και τα προβλήματά τους.
Ο Άη Βασίλης υποδέχθηκε τους λιλιπούτειους επισκέπτες του Χωριού των Εκπλήξεων κι άκουσε τις ευχές τους ενώ τα ξωτικά τους συνόδεψαν στο παιχνίδι τους κερνώντας τους  μαλλί της γριάς και μπισκότα με ζεστή σοκολάτα από το σιντριβάνι σοκολάτας. Ανιματέρ διασκέδασαν τα παιδιά με μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς, ενώ οι μικροί δημότες του Ζεφυρίου  έπαιξαν με την καρδιά τους στα φουσκωτά παιχνίδια που και φέτος στήθηκαν στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος».
Το Χωριό των Εκπλήξεων θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, ενώ ο Δήμος Φυλής συνεχίζει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις συνοικίες του δήμου.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Ζεφύρι 






























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου