Χαμόγελα και ευχές από καρδιάς, στην πρωτοχρονιάτικη Πίτα στον Παιδικό της Χασιάς

Με θερμές ευχές για μια δημιουργική χρονιά, σε μια ζεστή και γεμάτη παιδικά χαμόγελα ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Α’ Παιδικό Σταθμό Φυλής (Χασιά).
Για μια σχολική χρονιά που θα συνεχιστεί και το 2016 εξίσου καλά, όπως ξεκίνησε, ευχήθηκε ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Φυλής, Βαγγέλης Σταματάκος, ο οποίος κάλεσε τους γονείς να παραμείνουν κοντά του και αυτή τη χρονιά, όπως συμβαίνει από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, προκειμένου από κοινού να φροντίσουν για τα παιδιά.
Καλή χρονιά ευχήθηκαν από την πλευρά τους ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Κρητικός, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων, Χρήστος Καματερός.
«Η Δημοτική Αρχή δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πώς θα διαπαιδαγωγηθούν τα παιδιά και η ευθύνη είναι τεράστια γιατί τα παιδιά είναι οι αυριανοί πολίτες που θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη μας», τόνισε ο κ. Κρητικός. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται για τη δημιουργία και λειτουργία νέου παιδικού σταθμού στη Χασιά, ο οποίος αναμένεται «να είναι ένα οικοδόμημα – κόσμημα», όπως ανέφερε.
Στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να προσφέρει τα μέγιστα στη διαπαιδαγώγηση και τη φροντίδα των παιδιών, αναφέρθηκε από την πλευρά του και ο κ. Κούρκουλος, ο οποίος παρότρυνε τους γονείς να συμπαραστέκονται στον Βαγγέλη Σταματάκο, ο οποίος έχει τη διάθεση και καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να λειτουργεί ο παιδικός σταθμός.
Ευχές για μια καλή και ευλογημένη χρονιά έδωσε ο πατήρ Νικόλαος, ο οποίος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ευχήθηκε για το καλύτερο παιδαγωγικό αποτέλεσμα, καθώς η εκπαίδευση, όπως είπε, ξεκινά από τον χώρο του παιδικού σταθμού και παρότρυνε γονείς και παιδαγωγούς να συζητούν μεταξύ τους για να βοηθούν καλύτερα τα παιδιά. Παράλληλα, συνεχάρη τη Διοίκηση του Παιδικού Σταθμού και τη Δημοτική Αρχή για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε ο παιδικός σταθμός ν’ αποτελεί έναν αξιοπρεπή και φιλόξενο χώρο διαπαιδαγώγησης των παιδιών.
Ακολουθούν χρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου