Τίμησε τους ακούραστους εργάτες της η Ομοσπονδία Πάλης

 

H Eλληνική Ομοσπονδία Πάλης αποφάσισε να τιμήσει , για την προσφορά τους στους τοπικούς συλλόγους , αλλά και γενικά στο άθλημα της πάλης , τους Στουραϊτη Δημήτρη (δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) , Τοπαλίδη Ευάγγελο και Παππού Χρήστο .Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά την τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών , που διεξήχθη στο 3ο Κλειστό Γυμναστήριο (Ζωφριάς) των Άνω Λιοσίων , το Σάββατο 23/1/2016 .
Οι τιμώμενοι δήλωσαν .
Τοπαλίδης Ευάγγελος :Τελικά κάποιοι δεν ξεχνάνε!!
Το Σάββατο 23/1/2016 ειχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι κάποιοι δεν ξεχνάνε.
Πριν 25 περίπου χρόνια ορμώμενος από την αγάπη μου για το άθλημα της Ελληνορωμαϊκής πάλης σαν παλιότερος αθλητής της κι εγώ, παρότρυνα τους γιούς μου να ασχοληθούν με αυτό.Το κατάφερα, τα κατάφεραν και εκείνοι. Για 25 λοιπόν χρόνια ,ακόμα και αφού τα παιδιά μου είχαν πιά αποχωρήσει , ήμουν εκεί, στους συλλόγους, στο άθλημα, στα παιδιά μου, στα παιδιά της πάλης. Αφιλοκερδώς πάντα. Χωρίς πολιτική ανάμειξη παρα μόνο για την αγάπη μου για το άθλημα. Απόδειξη ότι συνεργάστηκα με όλους τους Δημάρχους που πέρασαν από το σκηνικό της τοπικής πολιτικής ζωής.
Τον τελευταίο χρόνο ,όχι με δική μου απόφαση, δεν ήμουν εκεί.
Υπέθεσα πως όσα και να προσφέρεις "όταν δεν είσαι στα πράγματα" ξεχνιούνται. 
Λάθος μου! Η Ομοσπονδία Πάλης δεν ξέχασε Με κάλεσε και με τιμησε απονέμοντάς μου πλακέτα για την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια.
Τους ευχαριστώ από καρδιάς.
Παππούς Χρήστος : Αναπολώντας το ξεκίνημα του αθλητικού τμήματος πριν 25 χρόνια ,αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή (ιδέα του Αργυρόπουλου Αργύρη) εμού και των συνεργατών , να συνδεθεί ο μαζικός με τον αγωνιστικό αθλητισμό ,καθώς και την ενεργή ανάμιξη του Δήμου σε αυτό .Δικαιωμένος γιατί με όσα αθλήματα ασχολήθηκε και στήριξε το αθλητικό τμήμα μας ,διαπαιδαγωγήθηκαν και ωφελήθηκαν χιλιάδες παιδιά και ήρθαν πανελλαδικές ,πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιτυχίες .Επίσης για την επιλογή δίνοντας βάση στην υποδομή και μέσω υγειών διαδικασιών , να αναδειχθούν όχι μόνο αθλητές αλλά και προπονητές και παράγοντες . Τιμή μου που βραβεύομαι με δύο συνοδοιπόρους στο άθλημα της πάλης ,την προσφορά των οποίων εκτιμώ και ειδικά για τον Δημήτρη , θα πω ότι δεν ήταν συνεργάτης , ήταν ο μπροστάρης και εγώ ακολουθούσα .Ευχαριστώ και το Δ.Σ της ΕΛΟΠ και εύχομαι κάθε επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες που διεκδικούν πρόκριση στην Ολυμπιάδα .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου