Ευχαριστίες σε Δήμαρχο από τον Πρόεδρο Πελοποννησίων Ζεφυρίου

Ενωτικό μήνυμα Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου 

Πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου στην φιλόξενη στέγη του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Θεοδωρόπουλος ανοίγοντας την εκδήλωση καλωσόρισε τον κόσμο κι απηύθυνε μεταξύ άλλων θερμές ευχαριστίες στο πρόσωπο του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, για τις χορηγίες του , με την ευχή να υπάρξει και συνέχεια της καλής συνεργασίας. Ο Πρόεδρος εξάλλου ευχαρίστησε κι όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τι άοκνες προσπάθειές τους να στηρίξουν το πολύπλευρο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου.
Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κι εκ των Ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Πελοποννησίων Γιάννης Μαυροειδάκος, επεσήμανε ότι ο Σύλλογος έχει στηριχθεί διαχρονικά από όλους τους Δημάρχους, επισημαίνοντας πως και όταν ο Σύλλογος υπέστη σοβαρές ζημιές, από κοπές και βανδαλισμούς, υπήρξε ενωτικό πνεύμα. «Ήμασταν εδώ και πολεμήσαμε, προκειμένου να ξανασταθεί ο Σύλλογος στα πόδια του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαυροειδάκος, προσθέτοντας πως αυτό που χρειάζεται είναι να έρθουν νέα μέλη ώστε η δυναμική του Συλλόγου να αυξηθεί.
Τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού, μετέφερε στους Πελοποννήσιους του Ζεφυρίου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, με την επισήμανση ότι τα έργα ανάπτυξης που  έχουν ήδη ξεκινήσει, θα έχουν συνέχεια.
Ολόθερμες ευχές έδωσαν επίσης στο Σύλλογο, ο βουλευτής Θανάσης Μπούρας, οι αναπληρωτές  Δήμαρχοι  Τζένη Μπάρα και Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Δύναμη Συμμετοχής» Δημήτρης Μπουραΐμης, και Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής Δημήτρης Τσιουμπρής, ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Χασιάς Ευάγγελος Σταματάκος και ο Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου Γιάννης Πλήλιουρας. Το «παρών» καις τις ευχές τους έδωσαν επίσης, η Τοπική Σύμβουλος Ζεφυρίου Άννα Κουμερτά, ο πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Κώστας Παπαχρήστος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης, Εκπαιδευτικοί κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων της περιοχής. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 


























Ακολουθούν τα Videos με τις σύντομες ομιλίες του Προέδρου των Πελοποννησίων Ζεφυρίου Βασίλη Θεοδωρόπουλου και του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου