Αστείρευτο κέφι στην αποκριάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων

Ευχές από τον  Γιάννη Κρεμύδα και Λία Καψή σε γονείς και παιδιά  



Κοντά στους γονείς και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων βρέθηκε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση για το κεφάτο αποκριάτικο πάρτυ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων, το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου.  
Ο Γιάννης Κρεμύδας που έδωσε τις ευχές του στον πρόεδρο του Συλλόγου Ιωσήφ Κρυστάλλη αλλά και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μοιράστηκε με παιδιά και γονείς όμορφες στιγμές αποκριάτικου ξεφαντώματος. Τα παιδιά τις ευφάνταστες μεταμφιέσεις τους και με σύμμαχο τον καλό καιρό,  διασκέδασαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, με ανιματέρ, κλόουν, δημιουργικά παιγνίδια και ξεσηκωτικές αποκριάτικες μουσικές και χορογραφίες, στις οποίες συμμετείχαν ψυχή τε και σώματι.
Παρούσα στη αποκριάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων και η Τοπική Σύμβουλος Λία Καψή, η οποία μοιράστηκε το αστείρευτο κέφι, με παιδιά και γονείς. 
Φιλόξενοι οικοδεσπότες όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου φρόντισαν με κάθε λεπτομέρεια για την διασκέδαση μικρών και μεγάλων. Και του χρόνου! 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το αποκριάτικο ξεφάντωμα στο 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων 












Πάρτε και μια live γεύση από το κλίμα που επικράτησε στην πολύχρωμη γιορτή