Αποστόμωσε τον Θεοδόση Δρόλια ο Δήμαρχος

Την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, προκάλεσαν τα ειρωνικά σχόλια του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη Θεοδόση Δρόλια. 
Ο Θ. Δρόλιας,  αφού πρώτα είπε πως το  Καρναβάλι ξεκίνησε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, άφησε αόριστες αιχμές ότι κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Διοίκησης Παππού, αποκομίζουν οικονομικά οφέλη.  Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την τακτική  συνεδρίαση του Δ.Σ. το απόγευμα  της Παρασκευής 11 Μαρτίου, (τελευταίο τριήμερο τη αποκριάς)  κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη, το θέμα της λύσης κι εκκαθάρισης της ΚΕΔΗΦ.
 Αντιδρώντας έντονα ο Δήμαρχος τον προκάλεσε να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα, επισημαίνοντας πως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ανήκουν και στηρίζουν τη Διοίκηση του, δεν έχουν ανάγκη να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη, γιατί ήρθαν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου «νοικοκύρηδες» και παραμένουν οικονομικά ανεξάρτητοι.
Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις  ο Χρήστος Παππούς, γύρισε τον χαρακτηρισμό περί Καρνάβαλου στο Θεοδόση Δρόλια ο οποίος πάντως , απέφυγε συστηματικά ν’ απαντήσει, παρά την επιμονή του Δημάρχου ν’ αφήσει τις αόριστες αιχμές και να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα και στοιχεία.

  Τελικά ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας προχώρησε σε άτακτη υποχώρηση, επιλέγοντας τη σιωπή…