Έβαλε πλάτη για την κάθοδο της Εικόνας ο Πάνος Σκουρολιάκος

Ο Βουλευτής Πάνος Σκουρολιάκος με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού σε καφενείο της Χασιάς, λίγο μετά την ολοκλήρωση της λιτάνευσης
Ο Βουλευτής Πάνος Σκουρολιάκος είναι ένας άνθρωπος με κουλτούρα, ευαισθησία και σεβασμό στην παράδοση. Έτσι ήταν αυτονόητο ότι θα σταθεί στο πλευρό του κόσμου και στην υπόθεση της λιτάνευσης της Μονής Κλειστών. 
Συστρατεύθηκε λοιπόν και παρενέβη στο Υπουργείο Πολιτισμού, όπου είχε προσφύγει ο Δήμος Φυλής, με στόχο να κινηθεί με πιο γρήγορους ρυθμούς η Αρχαιολογική Υπηρεσία. Παρόλο που περιόδευε στη Δυτική Ελλάδα ο Πάνος ανταποκρίθηκε αμέσως στο τηλεφώνημα του Δήμου Φυλής και κάλεσε το γραφείο του Υπουργού Αριστείδη Μπαλτά, ζητώντας του να παρέμβει. Μάλιστα παρακολούθησε από κοντά την υπόθεση ενημερώνοντας για τις εξελίξεις το Δήμο, πριν από το Υπουργείο. 
Παρεμπιπτόντως, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το Υπουργείο Πολιτισμού επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και ανταποκρίθηκε αμέσως στο λαϊκό αίτημα δίνοντας λύση. 
Για να επανέλθουμε στον Πάνο Σκουρολιάκο, ο Βουλευτής ολοκληρώνοντας την συνεπή στάση του, έδωσε το παρών στη Χασιά το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου 2016, όπου έγινε δεκτός με αγάπη και ενθουσιασμό από τον κόσμο αλλά κι από τους αιρετούς του Δήμου Φυλής, που, για ακόμα μια φορά, βρήκαν στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο έτοιμο να βοηθήσει χωρίς προκαταλήψεις και δεύτερες σκέψεις.