Σε πλήρη εξέλιξη οι διαδικασίες για το Σπίτι της Γρίζας


Tην ευχάριστη είδηση ότι οι διαδικασίες για το Σπίτι της Γρίζας βρίσκονται στην τελική ευθεία ώστε τον προσεχή Δεκέμβρη να ξεκινήσει το έργο ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά τα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Αφορμή στάθηκε το θέμα 21 της ημερήσιας διάταξης όπου «Με την υπ’ αριθ. 38/2017 Απόφαση της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φυλής παραχωρεί δωρεάν στο Δήμο Φυλής ένα οικόπεδο εμβαδού 231,25 τμ. που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια και συγκεκριμένα στο ΟΤ 921 του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης…» .

Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος πρόκειται για το οικόπεδο στο οποίο μετά την υπογραφή των σχετικών Συμβολαίων και την Άδεια της Πολεοδομίας, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία του πολυπόθητης στέγης που θα φιλοξενήσει το πλούσιο και πολύτιμο πολιτιστικό έργο του Αρβανίτικου Συλλόγου Άνω Λιοσίων η ΓΡΙΖΑ. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα το θέμα, ενώ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επιγραμματικά και στη στέγη του Αιγέα της οποίας τη δημιουργία εξήγγειλε πρόσφατα. 

Δείτε τι ακριβώς είπε στα ολιγόλεπτα videos που ακολουθούν

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου