Δεν άντεξε ο «γέροντας»

ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
-ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ
-ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Θρήνος επικρατεί στο Ζεφύρι για την αναπάντεχη απώλεια του Ντίνου Παπαγεωργίου, σε ηλικία 51 ετών.
Ο Ντίνος νοσηλευόταν στην εντατική μετά από ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του, αλλά όλοι πίστευαν ότι θα κέρδιζε και αυτή τη μάχη.
Όμως, δυστυχώς, η μοίρα δεν ήταν δίκαιη απέναντι σε έναν άνθρωπο που υπήρξε υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου.
Στην τοπική κοινωνία του Ζεφυρίου είχε συμβάλει μέσα από τη δραστηριότητα του ως προπονητής και παράγοντας του τμήματος πάλης του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και κυρίως στους αθλητές του.
Ακολουθεί μια φωτό του Ντίνου με την αγαπημένη του μοτοσικλέτα να επιδίδεται σε μια επίδειξη δεξιοτεχνίας κάνοντας «σούζα». «Αντέχει ακόμα ο γέροντας» έγραψε με αυτοσαρκαστικό χιούμορ στη λεζάντα….


Δείτε και μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες από την αθλητική του δραστηριότητα.


Συλλυπητήρια από το ΔΑΣ Ζεφυρίου

«Με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε την απώλεια ενός μεγάλου Έλληνα αθλητή της Πάλης, ενός σπουδαίου Ανθρώπου, του ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, που τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα αφιέρωσε – με εθελοντική προσφορά στην ανάπτυξη του αθλήματος της Πάλης στο Ζεφύρι και την ανάδειξη πρωταθλητών στον τόπο μας. Αφήνει σε όλους μας ολοζώντανη παρακαταθήκη την προσωπική και αθλητική του πορεία, η οποία χαρακτηρίζεται από την υπέρβαση, το ήθος και την απεριόριστη αγάπη του για τα παιδιά του Ζεφυρίου. Τα «παιδιά του», όπως συνήθιζε να τα αποκαλεί. Η Ελλάδα έχασε έναν καταξιωμένο αθλητή. Το Ζεφύρι έχασε έναν άξιο συνοδοιπόρο στον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου ευχόμαστε ολόψυχα να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου