Στις 6 Σεπτέμβρη με τρεις Προέδρους Δημοκρατίας, 8-10 Συνέδριο στο Σούνιο και στις 11 Συνέδριο στη Φυλή

Με ένα διεθνές συνέδριο με τίτλο «Ελευθερία της Έκφρασης: Περιορισμοί και Προοπτικές» θα γιορτάσει για 28η χρονιά την επέτειο από την ίδρυσή της (Annual Reunion) η Ευρωπαϊκή Ομάδα Δημοσίου Δικαίου (European Group of Public Law - EGPL) από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Κατ’εξαίρεση εφέτος η 28η Ετήσια Συνάντηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στο Σούνιο (64ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, Λεγραινά) και όχι όπως πάντα στο νησί των Σπετσών, όπου γεννήθηκε η ιδέα της ίδρυσης του Γκρουπ.
Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 (17:00) Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO) θα υποδεχθεί σε επίσημη τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του στα Λεγραινά του Σουνίου, την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας K. Προκόπιο Παυλόπουλο, την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας K. Sergio Mattarella και την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Πoρτογαλικής Δημοκρατίας K. Marcelo Rebelo de Sousa, τρεις Προέδρους που συνδέονται στενά με τον EPLO με τη διπλή τους ιδιότητα ως Καθηγητές και Δημόσιοι Άνδρες.
Η εκδήλωση συμπίπτει με την 10η Επέτειο από της ιδρύσεως του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου. Επιπλέον, ο EPLO έχει αφιερώσει το έτος 2017 στην επέτειο 1900 ετών από της αναρρήσεως στην εξουσία του Αδριανού, που έμεινε στην Ιστορία ως Ρωμαίος Αυτοκράτορας καλής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων, ενώ η αγάπη του για την Αθήνα συμβολίζει την Ελληνορωμαϊκή παράδοση ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διεθνούς Δικαίου συνδιοργανώνει με το Δήμο Φυλής το Διεθνές Συνέδριο "Μετάβαση στη Δημοκρατία" στο Δημαρχείο ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΣ (14:30).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου