Χρήστος Παππούς «Οι Βορειοηπειρώτες είναι αδέλφια μας»







Μια βραδιά με ζεστή φιλοξενία, παρά τη έντονη φθινοπωρινή ψύχρα, έζησαν όλοι εκείνοι του το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν στο ανοιχτό γήπεδο του Αγίου Νικολάου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Φυλής. 

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Βασιλείου και τα φιλόξενα μέλη του Συλλόγου περιποιήθηκαν προσωπικά όλο τον κόσμο, ενώ τη βραδιά στόλισαν με την παρουσία τους τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα των Βορειοηπειρωτών τα οποία συνοδεία της εξαίρετης κομπανίας του Βασίλη Καλκάνη, έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, δικαιώνοντας απόλυτα τον χοροδιδάσκαλο τους Άρη Κατσινέλη. 

Ήταν εκείνα άλλωστε, που ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο στο χορό, αλλά και τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, που ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα τους και μπήκε στον κύκλο του χορού. 

Λίγο νωρίτερα καλωσορίζοντας τον κόσμο ο Πρόεδρος Μιχάλης Βασιλείου επεσήμανε ότι το κρύο είχε ως συνέπεια τη συμμετοχή λιγότερου κόσμου από πέρσι και υποσχέθηκε ότι του χρόνου θα υπάρξει καλύτερη πρόβλεψη για τον χώρο, Η αλήθεια πάντως είναι, ότι μάλλον τα τραπέζια ήταν πολλά και όχι ο κόσμος λίγος, καθώς στο χορό ο κύκλος έγινε διπλός και τριπλός! 


Ο Πρόεδρος δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει με θέρμη τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό η «Πάρνηθα» που στέκεται αρωγός σε όλους τους Συλλόγους, την Κοινωνική Υπηρεσία, τους χορηγούς του, καθώς και τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού τον οποίο και κάλεσε στο βήμα της εκδήλωσης.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του συνεχάρη τον Πρόεδρο για το πολύτιμο έργο του δηλώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Τιμούμε τη Βόρειο Ήπειρο. Τη Βόρειο Ήπειρο που την είχαμε και την έχουμε πάντα στις καρδιές μας. Ο Δήμος Φυλής είναι πάντα κοντά στον Πολιτισμό, αναδεικνύει τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, αναδεικνύει τις Παραδόσεις. 
Αλλά πάνω απ΄ όλα, ας μην ξεχνάμε ότι και οι πρώτοι κάτοικοι του Δήμου Φυλής έχουν μακρινή καταγωγή από τη Βόρειο Ήπειρο. Είμαστε αδέλφια και προχωράμε μαζί» κατέληξε καταχειροκροτούμενος. 

Όσο για τις ευχές του για καλή διασκέδαση, όπως φάνηκε στη συνέχεια έπιασαν τόπο, αφού ο κόσμος παρά την ψύχρα γλέντησε με την ψυχή του ως τις μικρές ώρες.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα







































Ακολουθούν τα videos με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, του Προέδρου των Βορειοηπειρωτών Φυλής Μιχάλη Βασιλείου και live στιγμές από τη γιορταστική βραδιά







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου