Χρήστος Παππούς «Στο Λατομείο Μουσαμά δεν θα πέσει ούτε ένα κιλό σκουπίδι»



Στο Λατομείο Μουσαμά δεν πρόκειται να πέσει ούτε ένα κιλό σκουπίδι δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017. 

Ο Χρήστος Παππούς υπενθύμισε την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της 27ης Ιουλίου του 2016 στην οποία τονίζεται ρητά και κατηγορηματικά πως ο Δήμος Φυλής δε δέχεται καμία επέκταση της χωματερής και καμία χρήση του λατομείου Μουσαμά. 

Αναφορικά με το αίτημα της αντιπολίτευσης για συζήτηση του θέματος των απορριμμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζήτησε να επικαιροποιηθεί ομόφωνα, η απόφαση της 27ης Ιουλίου του 2016 που είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία και όχι από το Σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου η θέση του Δήμου Φυλής να είναι ακόμη πιο ισχυρή, για οποιονδήποτε αγώνα χρειαστεί, χωρίς ωστόσο, να λάβει θετική απάντηση. 

Για το Λατομείο Μουσαμά επιπρόσθετα, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να γίνει ούτε ΧΥΤΥ ούτε ΧΥΤΑ και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία που εκτός από άλλα σημεία του Δήμου Φυλής, περιλαμβάνει και την αγορά 10.000 δέντρων για τη δενδροφύτευση του.

Ιδού τι ακριβώς είπε: 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου