Αφετηρία νέων πολιτιστικών δράσεων για το Σύλλογο Κρητών η κοπή της πίτας

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ








Την πρόβλεψη ότι το 2018 θα αποτελέσει μια πολύ καλή χρονιά για το Σύλλογο Κρητών Φυλής εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΣ Βασίλης Στεφανουδάκης.

Χαιρετίζοντας, το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου 2018, στο κοσμικό κέντρο ΓΟΡΓΟΝΑ, την εκδήλωση του Συλλόγου για την κοπή της πίτας, ο Πρόεδρος προανήγγειλε την εκδήλωση προβολής κρητικών προϊόντων που θα οργανώσει ο Σύλλογος καθώς και τη συμμετοχή του στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φυλής. Πρόσθεσε ακόμα ότι βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης προτάσεις άλλων πολιτιστικών φορέων για συνδιοργάνωση κοινών πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Πλαισιωμένος από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψαν από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, ο Βασίλης Στεφανουδάκης χόρεψε μαζί τους, καταχειροκροτούμενος και αφιέρωσε το δικό του κομμάτι από την πίτα στα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Το κεντρικό μέρος της εκδήλωσης αφιερώθηκε στα παιδιά των χορευτικών που γέμισαν την αίθουσα με νιάτα και ομορφιά χορεύοντας χορούς της λεβεντογέννας Κρήτης. 

Αναγνώριση της σπουδαίας δουλειάς που κάνει ο σύλλογος αποτέλεσε η δήλωση της εκπροσώπου της εφημερίδας ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΝΕΑ ότι ο Σύλλογος Κρητών της Φυλής συγκαταλέγεται στους πιο δραστήριους Συλλόγους Κρητών του Λεκανοπεδίου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την όμορφη Κρητική βραδιά 












































 

















































Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos με την ευλογία της Βασιλόπιτας και με χορούς


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου