Ήρθε κι έδεσε! η Βασιλόπιτα της Τεχνικής Υπηρεσίας με τη γιορτή του Θανάση Σχίζα

... με..." κερασάκι" στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα, τον πλούσιο απολογισμό έργων






Διπλή γιορτή διπλή χαρά την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. Η ονομαστική γιορτή του Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα συνδυάστηκε άψογα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018. 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας χαρακτήρισε το 2017 μια πολύ παραγωγική χρονιά για την Τεχνική Υπηρεσία και για το Δήμο Φυλής και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την εμπιστοσύνη του αλλά και για τα έργα που εξασφάλισε για το Δήμο. «Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στην Τεχνική Υπηρεσία για την πολύ παραγωγική χρονιά που περάσαμε αλλά και για τα τρία χρόνια που συνεργαζόμαστε για να παραχθεί αυτό το μεγάλο έργο που δίνει ώθηση και ανάπτυξη στο Δήμο μας» είπε ο Αντιδήμαρχος ονοματίζοντας έναν έναν τους συνεργάτες του.

« Το πρώτο κομμάτι πάει στο Χριστό μας αλλά δεύτερο κομμάτι που θα κόψω το αφιερώνω στο Δήμαρχό μας το Χρήστο Παππού που τρέχει και αγωνιά καθημερινά για να εξασφαλίσει τα πρωτόγνωρα και πολυάριθμα έργα που γίνονται στο Δήμο μας, παρά την οικονομική κρίση που περνά η χώρα. Ευχαριστώ το Χρήστο Παππού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για τα έργα που φέρνει στο Δήμο μας και δεσμεύομαι και εγώ και οι συνεργάτες μου ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το παν ώστε όλα τα έργα να τρέχουν με τις πιο γρήγορες ταχύτητες που γίνεται, γιατί ο κόσμος διψάει για έργα αφού η προηγούμενη διοίκηση είχε αδρανήσει τελείως σε αυτόν τον τομέα » σημείωσε ο Θανάσης Σχίζας. 

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων ανακοίνωσε πως ξεκίνησε ήδη το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο των 5 εκ. Ευρώ στη Ζωφριά και το άλλο στη Λίμνη που θα δώσει μεγάλη ανάσα και ασφάλεια στο Δήμο, ενώ μέσα στο επόμενο 15νθήμερο ξεκινά και ο νέος Παιδικός Σταθμός στο Ζεφύρι. «Το πρωί υπεγράφησαν τέσσερις νέες συμβάσεις έργων για τις πλατείες και τις παιδικές χαρές στα Άνω Λιόσια καθώς και τις ασφαλτοστρώσεις. Εντάξαμε την περασμένη εβδομάδα την ανάπλαση της Λεωφόρου Φυλής, είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε το έργο για την Πολιτιστική κληρονομιά στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, εντάξαμε την κατασκευή της πεζογέφυρας στον οικισμό Γεννηματά, το Σπίτι της Γρίζας, ενώ ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ το κτίριο που θα στεγάσει την ΟΠΚΕ και τις άλλες αστυνομικές δυνάμεις που θα δώσουν τη μάχη με την παραβατικότητα στην περιοχή μας. Όλα αυτά τα έργα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη στήριξη του Χρήστου Παππού » είπε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων. 

Κατά τα λοιπά σήμερα στην Τεχνική Υπηρεσία υπήρξε κοσμοσυρροή αφού λόγω της ονομαστικής γιορτής του Αντιδημάρχου φίλοι, δημότες, εργαζόμενοι και συνάδελφοι του από το Δημοτικό Συμβούλιο έσπευσαν στο γραφείο του για να του ευχηθούν. Ο Αντιδήμαρχος και η σύζυγός του ως καλοί οικοδεσπότες περιποιήθηκαν όλους τους επισκέπτες προσωπικά και φρόντισαν να περάσουν όλοι καλά.

Ακολουθεί το video με τον απολογισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την κοπή της Βασιλόπιτας της Τεχνικής Υπηρεσίας που ήρθε κι έδεσε με την ονομαστική γιορτή του Θανάση Σχίζα 













 







































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου