Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Κοσμοσυρροή, ευχές και αστείρευτο κέφι στην βραδιά της Δροσούπολης





Με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων, εκπροσώπων της Βουλής, του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, πολλών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κι εκπροσώπων κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων του τόπου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου της Δροσούπολης το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου. 

Στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο διασκέδασης «Χρυσό Βαρέλι» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Ζουρίδης, έχοντας όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο πλευρό του, καλωσόρισε τον κόσμο κι έκανε έναν επιγραμματικό απολογισμό, αναφέροντας και τους επόμενους στόχους του Συλλόγου που είναι η διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων κοινωνικού, παιδαγωγικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Δείτε στο παρακάτω video τον σύντομο χαιρετισμό του 

Φιλόξενος ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του Συλλόγου, τίμησαν τους επίσημους προσκεκλημένους τους, καλώντας τους στο βήμα της εκδήλωσης προκειμένου να δώσουν τις ευχές τους, όπως κι έγινε. 
Κατά τα λοιπά, η βραδιά κύλησε για όλους ευχάριστα, με καλό φαγητό, γλυκόπιοτο κρασί και κέφι, που συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, κράτησε αμείωτο ως τις μικρές ώρες. Και του χρόνου!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά 










 Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις ευχές των επισήμων



 




 













 ...και μερικές αναμνηστικές 










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου