Νέο ξεκίνημα στο στίβο, από το Σύλλογο Κλασσικού Αθλητισμού και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής



Επιτέλους. Απέναντι στην κυριαρχία του ποδοσφαίρου οι ρομαντικοί του αθλητισμού αντιτάσσουν το στίβο.
Μια ομάδα ανθρώπων προσηλωμένων στο αθλητικό ιδεώδες επαναδραστηριοποίησαν το Σύλλογο (Όμιλο) Κλασσικού Αθλητισμού που είχε ιδρυθεί το 2006 και αδρανοποιήθηκε. 
Με διάθεση και μεράκι οραματίζονται ένα νέο ξεκίνημα, με ορμητήριο τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο του Θρασύβουλου Φυλής και συμπαραστάτη τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (Πάρνηθα).
Στο επίκεντρο της προσπάθειας η καλλιέργεια των αθλημάτων του στίβου, σε μια χρονική στιγμή που η ιδέα να δοθούν νέα κίνητρα στα παιδιά της περιοχής θεωρείται ρεαλιστική και εφαρμόσιμη.
Προπονητές δύο νέοι που συνεχίζουν με επιμονή και υπομονή την πορεία τους στον κλασσικό αθλητισμό, ο Μιχάλης Δρόσος και ο Σιδέρης Πλαβούκος.
Με αφετηρία το τμήμα προετοιμασίας των υποψηφίων για τις εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών και των ΤΕΦΑΑ, ο Σύλλογος επιδίδεται σε «παιδομάζωμα», με στόχο τη δημιουργία μιας «μαγιάς», που θα ενισχύσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, οπότε θα μπει στην ενεργό αθλητική δραστηριότητα. 
Οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές, καθώς στην πρώτη συνάντηση (Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018), τουλάχιστον 63 παιδιά ζήτησαν το έντυπο της αίτησης και 40 εμφανίστηκαν στην προπόνηση. Αριθμός πολύ ικανοποιητικός, αν μιλάμε για αθλήματα στα οποία δεν υπάρχουν παραστάσεις και πρότυπα στην περιοχή μας. .
Το χρονοδιάγραμμα λέει ότι μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα έχουν κλείσει τα οργανωτικά, με πρώτο ζήτημα την ενεργοποίηση του καταστατικού στο Πρωτοδικείο, που έχει αναλάβει η Δημοτική Σύμβουλος και δικηγόρος Χρυσούλα Κουράση. Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται η επαναδραστηριοποίηση των ιδρυτικών μελών, η εγγραφή νέων και η σύγκληση γενικής συνέλευσης για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τις ενέργειες συντονίζουν ο πολύπειρος Χρήστος Παππούς (του Κωνσταντίνου) και ο Μάκης Τοπαλίδης, ένας άνθρωπος που διαθέτει μεράκι και ευαισθησίες.
Όσοι πιστοί της ιδέας ας ενώσουν τις δυνάμεις τους. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 2484453 και η ηλεκτρονική διεύθυνση του προφίλ του Συλλόγου στο fb ΚΛΙΚ ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου