Συνάντηση Μητσοτάκη- Μασούρη στα Άνω Λιόσια


ΘΕΡΜΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ


Επάνω ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρετικά φιλικός με το Σωτήρη Μασούρη και κάτω με τις γυναίκες του κομματικού μηχανισμού και τις εργαζόμενες στην επιχείρηση των Άνω Λιοσίων (ΒΙΟ.ΠΑ) την οποία επισκέφτηκε

Ο συντοπίτης μας Σωτήρης Μασούρης έχει, παιδιόθεν, συνδέσει τη ζωή του με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Από τα φοιτητικά του χρόνια, στο ΑΤΕΙ του Πειραιά, εντάχθηκε στη φοιτητική παράταξη ΔΑΠ, που πρόσκειται στη ΝΔ κι εξελίχθηκε, αρχικά, σε πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ κι εν συνεχεία του Οργανωτικού της ΝΔ.
Στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, αν και έντονα κομματικοποιημένος, δε στήριξε το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως η πλειοψηφία του κομματικού μηχανισμού, αλλά, με τη διορατικότητα που τον διακρίνει, στήριξε το σημερινό Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.
Έκτοτε διατηρεί στενές σχέσεις με το ηγετικό περιβάλλον της ΝΔ, σε βαθμό που να είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα που γνώριζαν ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεπτόταν, στις 8 Μαρτίου 2018 τα Άνω Λιόσια ΚΛΙΚ ΕΔΩπροκειμένου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, να συνομιλήσει με εργαζόμενες γυναίκες. Μάλιστα είχε ερωτηθεί ποια επιχείρηση προτείνει να επισκεφτεί ο Πρόεδρος.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες η παρουσία του στην επιχείρηση των Άνω Λιοσίων που μίλησε ο Πρόεδρος της ΝΔ ήταν απόλυτα αναμενόμενη, παρόλο που ο τελευταίος είχε ζητήσει να μείνει ινκόγκνιτο η επίσκεψη.
Ο Σωτήρης Μασούρης είχε εγκάρδια συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ , αλλά και με τα γυναικεία κομματικά  στελέχη που τον συνόδευαν και συγκεκριμένα με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, κ. Μαρία Σπυράκη, την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου, κ. Σοφία Ζαχαράκη, την αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου, κ. Κύρα Κάπη, τη Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων, κ. Μαρία Συρεγγέλα και την αναπληρώτριά της, κ. Κατερίνα Χρυσοπούλου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου