Πυρά κατά των τοπικών αξιωματικών της Αστυνομίας εξαπέλυσε ο Παππούς


Στις 7 Μαρτίου 2018 ο Δήμαρχος Φυλής παράδωσε, παρουσία του Πρωθυπουργού τις εγκαταστάσεις και τα οχήματα στην Ελληνική Αστυνομία, για να τη βοηθήσει στην προσπάθειά της κατά της παραβατικότητας στο Δήμο Φυλής. Τώρα ζητά από τους αξιωματικούς της περιοχής να κάνουν τον απολογισμό τους

Ευθείες βολές κατά των τοπικών αξιωματικών της Αστυνομίας από το Δήμαρχο Χρήστο Παππού στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018. 
Με αφορμή το θάνατο συνδημότισσας από τροχαίο, στην οδό Πηνειού, πριν από λίγες μέρες, ο Δήμαρχος επέρριψε, εμμέσως πλην σαφώς, ευθύνες στους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής για την παραβατικότητα και τόνισε ότι θα ζητήσει να κάνουν τον απολογισμό του έργου τους ενώπιον της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο Δήμαρχος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από πληροφορίες ότι η αστυνομική δύναμη της περιοχής απασχολείται και σε άλλα καθήκοντα, αντί να αφοσιωθεί στο έργο της καταπολέμησης του εμπορίου ναρκωτικών και των άλλων μορφών παραβατικότητας στην περιοχή, όπως είχε συμφωνηθεί, πριν από δύο χρόνια με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.  Κι ότι, παρά το σεβασμό που τρέφει στους αστυνομικούς όλων των βαθμών, δεν είναι διατεθειμένος να απολογείται για λογαριασμό τους στους δημότες, ενώ έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να συμβάλει στο έργο τους.
Στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, αλλά γι’ αυτούς που ξέρουν να αποκωδικοποιούν τις σκέψεις του ήταν απόλυτα σαφής.
Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων του Δημάρχου και το Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής:  



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου