Σκληρές αλήθειες από τη Χρυσούλα Κουράση


Φίλες και Φίλοι 

Ασχολούμαι με την τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2002, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των δημοτών και της πόλης. 
Με πολλούς από εσάς συναντηθήκαμε στους αγώνες για τα μεγάλα αλλά και τα μικρά προβλήματα της πόλης, ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ, με ειλικρίνεια, εντιμότητα, αξιοπρέπεια.
Αλλά και στην καθημερινότητα ήμουν πάντα δίπλα στους συλλόγους και τα κινήματα, στον καθένα από εσάς, προσπαθώντας με τις δυνάμεις που διαθέτω να σταθώ αρωγός κάθε προσπάθειας.
Στις εκλογές του Μαΐου 2019 συστρατεύομαι με την Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, συμμετέχοντας έτσι στην μεγάλη κοινωνική συμμαχία ενάντια στα προβλήματα που τελματώνουν χρόνια τώρα, αναγνωρίζοντας ότι η σημερινή διοίκηση του κ. Παππού είχε όραμα και αγάπη για τον τόπο, δρομολόγησε μεγάλα έργα, στάθηκε δίπλα στους δημότες που χτύπησε η κρίση με τις κοινωνικές δομές του Δήμου, προάσπισε την εργασία, εξασφάλισε την εργασιακή ηρεμία και ασφάλεια, έδωσε βάρος στην αύξηση της δημοτικής περιουσίας με ταυτόχρονη αποζημίωση των ιδιοκτητών γης, δρομολόγησε την αποκατάσταση και απομάκρυνση της χωματερής, υλοποίησε ένα όνειρο του δημότη–το φυσικό αέριο, που έγινε πραγματικότητα.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας έτσι ώστε μέσα από την Διοίκηση πλέον του Δήμου την τετραετία που έρχεται για να δημιουργήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε μαζί τις προυποθέσεις για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα, να δημιουργήσουμε ένα δήμο οικονομικά βιώσιμο, χωρίς σκουπίδια, με παροχές στους δημότες, με έργα υποδομής, με ακόμα μεγαλύτερη μέριμνα στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, με ασφάλεια, με μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα που αποτελούν και αυτά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. 
Δημότη- Δημότισα
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ στον καθένα από εσάς ότι θα είμαι η φωνή σας στην αυριανή διοίκηση του Δήμου
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ότι θα προωθώ με όλες μου τις δυνάμεις τα προβλήματα του καθενός και της καθεμιάς από εσάς, της γειτονιάς σας, της πόλης μας
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ αντιπροσωπεύοντας τον καθένα από εσάς , μαζί με εσάς
ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ- ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ- ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ- ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 
Όπως ήμουν τόσα χρόνια μαζί σου, δίπλα σου, όποτε μου το ζητήσατε, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια είτε μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, είτε μέσα από το γραφείο μου ως δικηγόρος. 
Φίλε- Φίλη 
Θα σε θυμηθούν πολλοί το τελευταίο διάστημα, ουρανοκατέβατοι, συγκυριακοί και κατευθυνόμενοι άνθρωποι , που δεν γνωρίζουν καν την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, πόσο μάλλον τα προβλήματα του τόπου.
Σε βομβαρδίζουν με υποσχέσεις. Μην τους πιστεύεις. Μην αφήνεις να σε χρησιμοποιήσουν και στην συνέχεια να σε ξεχάσουν. Μετά τις εκλογές δεν θα σε ξαναδούν.
Γνωρίζω ότι τα προβλήματα είναι πολλά. Οι καιροσκόποι και οι λασπολόγοι δεν θα τα λύσουν ποτέ. Θα σου γυρίσουν την πλάτη, όπως άλλωστε τόσα χρόνια τώρα.
ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ
ΨΗΦΙΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για να έχει συνέχεια το έργο που ξεκίνησε για πρώτη φορά αλλάζοντας σταδιακά την πόλη.
ΨΗΦΙΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές δομές, για την προστασία του περιβάλλοντος, για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, για έργα ζωής, για ποιότητα ζωής.
ΨΗΦΙΣΕ την ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που θέλει και μπορεί να δώσει ώθηση στον Δήμο μας, ελπίδα και ασφάλεια στους δημότες, μέριμνα στους έχοντες ανάγκη και στην νεολαία, ανάπτυξη μιας ανθρώπινης και όμορφης πόλης , φιλόξενης για τους κατοίκους της.
ΨΗΦΙΣΕ για Δήμαρχο τον Χρήστο Παππού.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΎΜΒΟΥΛΟ την ΚΟΥΡΑΣΗ Χρυσούλα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου