«Βούλιαξε» η Πλατεία Μητροπόλεως από τη συγκέντρωση του Παππού

ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 







Σαρωτική νίκη από την πρώτη Κυριακή προμηνύει η αποψινή (Παρασκευή 24 Μαΐου 2019) τεράστια συγκέντρωση του Χρήστου Παππού στην ανακαινισμένη Πλατεία Μητροπόλεως των Άνω Λιοσίων.
Η ιστορική Πλατεία «βούλιαξε» από κόσμο, όπως είχε ζητήσει ο Δήμαρχος Φυλής στις συγκεντρώσεις του Ζεφυρίου και της Χασιάς που προηγήθηκαν. Αυτό διαπίστωσαν τόσο ο ίδιος, από το βήμα, όσο και οι συνεργάτες του, οι οποίοι επεσήμαναν ότι η συγκέντρωση θυμίζει τις νικηφόρες, από την πρώτη Κυριακή, προεκλογικές εκστρατείες του Νίκου Παπαδήμα. Αλλά δεν ήταν εκεί μόνο ο κόσμος. Ήταν και ο Νίκος Παπαδήμας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δώσει έμπρακτη στήριξη στο Χρήστο Παππού.
Ο Χρήστος Παππούς δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει από καρδιάς για όσα έχει προσφέρει στην πόλη, όπως και τους άλλους Δημάρχους και Κοινοτάρχες, αναφέροντας ονομαστικά τους Βαγγέλη Πέτρου, Νίκο Ατζάμπο, Χρήστο Καραντζά,  Ιωάννη Παπαπαναγιώτου, Γιώργο Λιόση, Σταμάτη Γεώργα και Στέργιο Πανάγο.
Εξάλλου, σε μια στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης, μνημόνευσε τους αείμνηστους συνεργάτες του Δημοτικούς Συμβούλους Ευριπίδη Παππά και Δημήτρη Τσίγκο, οι οποίοι έφυγαν, πρόωρα, από κοντά μας, στη διάρκεια της περασμένης πενταετίας.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της Κυριακής τόνισε ότι έχει κριθεί, ζήτησε όμως μάχη για να μην χαθεί ούτε μια ψήφος.
«Οι δημοσκοπήσεις και το ΣΤΟΙΧΗΜΑ μας δίνουν τη νίκη από την πρώτη Κυριακή. Αλλά οι δημοσκοπήσεις δεν ψηφίζουν. Να κάνουμε αγώνα πόρτα-πόρτα, ώστε να μη χαθεί ούτε μια ψήφος. Ζητώ καθαρή εντολή με πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων, γιατί θέλουμε ένα ισχυρό Δήμο, που θα παίρνει αποφάσεις για τους πολλούς. Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουμε το έργο μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικονομική εξυγίανση του Δήμου, επισημαίνοντας ότι παρέλαβε το Δήμο με 500 εκατ. ευρώ χρέος. «Ρυθμίσαμε την οφειλή για πάνω από 2128 χρόνια και από την πλευρά μας φροντίσαμε να μην επιβαρύνουμε το Δήμο με δάνεια. Σήμερα ο Δήμος Φυλής έχει ανακτήσει την αξιοπιστία του και βραβεύτηκε για τη διαχείριση των οικονομικών και των έργων του. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί όπως οι ασφαλτοστρώσεις, τα πεζοδρόμια, οι 22 νέες πλατείες, οι παιδικές χαρές, η ανάπλαση της Λεωφόρου Φυλής και του ιστορικού κέντρου, τα αντιπλημμυρικά και η ανέγερση του νέου Παιδικού Σταθμού.
Επεφύλαξε, επίσης, μια έκπληξη στο ακροατήριο. «Κάθε μέρα που περνάει διεκδικούμε και κερδίζουμε κάποιο έργο. Χθες με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε το αντιπλημμυρικό έργο στην Πηνειού και στην Αλιάκμονος, που θα δώσει οριστικά λυση στο αντιπλημμυρικό πρόβλημα των Άνω Λιοσίων» και πρόσθεσε.
«Σήμερα ο αξιότιμος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μου γνωστοποίησε ότι έγινε δεκτό το αίτημά μας και από φέτος θα λειτουργήσει Τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου στο Δήμο μας, στο οποίο θα φοιτούν κατά προτεραιότητα πτυχιούχοι του Δήμου Φυλής. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ήρθε στο Δήμο Φυλής, όπως είχαμε δεσμευτεί», τόνισε χαρακτηριστικά.  
Κλείνοντας τόνισε με την έγκριση της χρηματοδότησης για τη δημιουργία Ενεργειακού Πάρκου στη Χωματερή, που θα παράγει ενέργεια για τα νοικοκυριά, αλλάζει η φυσιογνωμία του Δήμου και πως δεν είναι τυχαία η επιλογή της ΑΕΚ να μεταφερθεί στο Δήμο Φυλής. «Λέτε να είναι τυχαία η επιλογή ενός κολοσσού σαν αυτού που διοικεί ο Μάκης Αγγελόπουλος»; αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής. 
Τέλος, προέβλεψε σαρωτική νίκη της παράταξής του, από την πρώτη Κυριακή, ώστε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή προσπάθεια που έχει αρχίσει από το 2014 και βρίσκεται, σήμερα, σε πλήρη εξέλιξη.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και τοπικών Συμβούλων των Άνω Λιοσίων, εν μέσω επευφημιών του κόσμου. 
Φωτογραφικά στιγμιότυπα πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά,   τη μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία Μητροπόλεως







































































































... και... το κάλεσμα στο "Πανηγύρι" της Κυριακής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου