Μεγάλη συγκέντρωση με δυνατές παρουσίες από τον Νίκο Κ. Λιόση


Παρόντες Ν. Παπαδήμας-Χρ. Καμπόλης-Σάββας Σάββας-Κ. Κουμπάρδας και Χρ. Καραγιάννης και πολλά μέλη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου




Η παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων, με ιδιαίτερη αυτοδιοικητική βαρύτητα ήταν το χαρακτηριστικό της προεκλογικής συγκέντρωσης του υποψήφιου Τοπικού Συμβούλου Άνω Λιοσίων Νίκου Κ. Λιόση στο PLAY PARK. 
Ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Παπαδήμας, ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Σάββας Σάββας, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ΑΔΗΚ Χρήστος Καμπόλης, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Ραφιοφωνίας (ΔΕΡΑΛ) Χρήστος Καραγιάννης και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κουμπάρδας φώναξαν “παρών” ενώ παρευρέθηκαν αρκετά μέλη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. 
Στην εμπεριστατωμένη αυτοδιοικητική του ομιλία ο διοργανωτής της συγκέντρωσης Νίκος Κ. Λιόσης ζήτησε τη στήριξη της υποψηφιότητάς του για το Τοπικό Συμβούλιο Άνω Λιοσίων. Τόνισε ότι ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ αναβάθμισε τη λειτουργία των Τοπικών Συμβουλίων, στα οποία έδωσε σημαντικές αρμοδιότητες, ανάμεσα στις οποίες και τον προγραμματισμό των έργων. Πρόσθεσε ακόμα ότι η ψηφοφορία για το Τοπικά Συμβούλια θα γίνει σε διαφορετικές κάλπες και επέστησε την προσοχή όλων, ώστε η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ να αποκτήσει την πλειοψηφία, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στα Τοπικά Συμβούλια. 
Αναφερόμενος στους λόγους της υποψηφιότητάς του με το Χρήστο Παππού ο πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΡΑΛ επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα πετυχημένο Δήμαρχο που συντήρησε τα υπάρχοντα έργα, κατασκεύασε νέα και κυρίως, επένδυσε στον άνθρωπο. “Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους σας ζητώ να στηρίξετε τις υποψηφιότητες του Χρήστου Παππού και τη δική μου”, κατέληξε. 
Από την πλευρά το ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε το Νίκο Λιόση για τη στήριξή του και τους παρευρεθέντες για την τους παρουσία τους. Ζήτησε την υπερψήφιση του Νίκου Λιόση, γιατί, όπως είπε, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ πρέπει να διαθέτει την πλειοψηφία, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στα Τοπικά Συμβούλια των τριών Δημοτικών Ενοτήτων. “Πρέπει στις 26 Μαΐου 2019 να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες, γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε στα ζάρια την τύχη του Δήμου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά. 
Αίσθηση προκάλεσε η ανοιχτή και εγκάρδια στήριξη του Σάββα Σάββα στο Χρήστο Παππού και στο Νίκο Λιόση. “Η στήριξη που έδωσε η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στο Χρήστο Παππού και στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, το 2014, απέδωσε καρπούς. Η συνεργασία αυτή διευρύνθηκε το 2019 και εύχομαι να γίνει και πάλι διοίκηση ώστε να συνεχίσει το έργο της τόσο στα ενεργειακά, όσο και στους άλλους τομείς δημοτικής δραστηριότητας” τόνισε καταχειροκροτούμενος.










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου