Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος Τερμάτισε Πρώτος Στον 49ο Διάπλου Τορωναίου -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Ο υπεραθλητής Σπύρος Χρυσικόπουλος που το καλοκαίρι του 2017 είχε πετύχει τον τετραπλό διάπλου στη Νικήτη της Χαλκιδικής δεν θα μπορούσε να λείψει από την 49ο Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου. Όχι μόνο πήγε αλλά και πέτυχε την πρωτιά! Δείτε το ρεπορτάζ από πρώτο χέρι. 


Ο 27χρονος Σπύρος Χρυσικόπουλος μετά από 5 ώρες και 48 λεπτά τερμάτισε πρώτος στην παραλία της Νικήτης κολυμπώντας στον 49ο Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου!

Στις 7.58 το πρωί δόθηκε η εκκίνηση του 49ου Διεθνούς Κολυμβητικού Διάπλου και 19 κολυμβητές έπεσαν από την Καλλιθέα στη θάλασσα του Τορωναίου για να διαπλεύσουν μια απόσταση 26 χιλιομέτρων έχοντας σύμμαχό τους τον αίθριο καιρό.

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος πάτησε πρώτος στην ακτή της Νικήτης κολυμπώντας για 5 ώρες και 48 λεπτά. Εκεί τον υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα ο κόσμος και τον στεφάνωσε με τον κότινο ο πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν "Ο Σίθων" Μάκης Παπαθανασίου. Δεκάδες μικρά παιδιά περιστοίχισαν τον κολυμβητή για να τον συγχαρούν!

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος τίμησε τον Σπύρο Χρυσικόπουλο με κύπελλο και τον συνεχάρη για την προσπάθεια και τη διάκρισή του.  


Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος το καλοκαίρι του 2017, «δάμασε» τον Τορωναίο Κόλπο διαπλέοντάς τον τέσσερις φορές και κολυμπώντας ασταμάτητα 34 ώρες! 

Δεύτερη τερμάτισε στην παραλία της Νικήτης η Πατρινιά, Γεωργία Μαρινοπούλου σε 6 ώρες και 51 λεπτά. Μια θερμή υποδοχή την περίμενε στην ακτή από μικρούς και μεγάλους και τη στεφάνωσε με τον κότινο η Γραμματέας του Σίθωνα, Φιλιώ Βασιλικού. Εκεί την περίμενε και ο Σπύρος Χρυσικόπουλος για να την συγχαρεί. 

Να σημειωθεί ότι λόγω των τελευταίων δυσάρεστων γεγονότων η Ε.Ε.Ν.Ν. "Ο Σίθων" ματαίωσε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις και διεξήχθη μόνο το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου