Μεγάλη μάχη με τις φλόγες στον Ασπρόπυργο-Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο



Το όχημα ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την κατάσβεση της φωτιάς, στην είσοδο της Αττικής Οδού από Ασπρόπυργο για Άνω Λιόσια και Σκαραμαγκά.
Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2019, σε δασική έκταση στην περιφερειακή Αιγάλεω, πλησίον της λεωφόρου Νάτο. Κινητοποιήθηκαν, άμεσα, 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 5 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 10 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα.
Παράλληλα, λόγω της φωτιάς στην περιοχή, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ η κυκλοφορία εκτρέπεται στη διασταύρωση με τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των διυλιστηρίων.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου