Μήνυμα ενότητας από Χρήστο Παππού στην πανηγυρική ορκωμοσία της δημοτικής αρχής








Σε πανηγυρικό κλίμα, στην κατάμεστη Πλατεία Ηρώων, πραγματοποιήθηκε, η ορκωμοσία του επανεκλεγμένου για τρίτη φορά Δημάρχου Χρήστου Παππού και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των Τοπικών Συμβουλίων, το βράδυ της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2019.
«Μια νέα θητεία ξεκινάει σήμερα, στη διάρκεια της οποίας ο Δήμος Φυλής θα συνεχίσει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία. Από την 1η Σεπτέμβρη ξεκινάμε να κάνουμε πράξη όλες τις δεσμεύσεις που δώσαμε προς τους πολίτες, χωρίς αστερίσκους και χωρίς εκπτώσεις», δεσμεύτηκε ο Χρήστος Παππούς στην τελετή ορκωμοσίας. 
«Σήμερα δώσαμε όρκο τιμής, ευθύνης, δουλειάς και προσφοράς για τη συνέχιση του έργου μας προς όλους τους δημότες, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά. Είμαστε αποφασισμένοι και δυνατοί να κάνουμε πράξη όσα δεσμευθήκαμε στην προεκλογική περίοδο», τόνισε ο Δήμαρχος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του τους δημότες για την ισχυρή εντολή που του έδωσαν με την καθολική πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή. «Αυτό μας δημιουργεί μεγάλο αίσθημα ευθύνης αφού με την επιλογή σας βάλατε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως κάναμε πάντα, και θα σταθούμε με έργο και φροντίδα δίπλα σε όλους», τόνισε.
Ο Δήμαρχος Φυλής έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας υπογραμμίζοντας πως και σε αυτή τη θητεία, όπως και στις προηγούμενες, δεν θα υπάρξουν αποκλεισμοί και εξαιρέσεις. «Ξεκαθαρίζω πως, παρότι οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή, εμείς δεν θα σταματήσουμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο να αναζητούμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση γιατί στόχος και σκοπός μας είναι να πάει ο Δήμος μπροστά. Γιατί δεν μας περισσεύει κανείς. Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα» υπογράμμισε. 
Ο Χρήστος Παππούς έκανε λόγο για την οικοδόμηση στη Φυλή μιας πόλης πρότυπο σε ανθρωπιά, αλληλεγγύη και ποιότητα ζωής, αναφέρθηκε στις ισχυρές βάσεις που έβαλε η Διοίκηση του Δήμου την προηγούμενη πενταετία και δεσμεύτηκε, καταχειροκροτούμενος, πως «τα καλύτερα έρχονται». «Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε στην άκρη όσα εμποδίζουν την πόλη μας να έχει ίσες ευκαιρίες στην ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής. Μπορούμε με σχέδιο, πρόγραμμα και νέες ιδέες να δημιουργήσουμε μια πόλη που να ξεχωρίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. 
Η τελετή ξεκίνησε με τον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Μηνάς Αλεξιάδης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, ο οποίος ευχήθηκε στον Δήμαρχο να έχει «δύναμη, κουράγιο, αντίληψη, γνώμη, πειθώ και θάρρος ώστε να μπορείτε, αυτά τα δύσκολα χρόνια, να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες του τόπου αυτού». «Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε και που τον τόπο αυτό θα τον λαμπρύνετε» κατέληξε ο πατήρ Μηνάς Αλεξιάδης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο.
Ακολούθως έγινε η θρησκευτική και η πολιτική ορκωμοσία και η υπογραφή του σχετικού Πρωτοκόλλου.
 Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν ιερείς των ενοριών του Δήμου, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, Δήμαρχοι και πρώην Δήμαρχοι όμορων και φιλικών Δήμων, πολιτευτές, υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, της Αεροπορίας και της Πυροσβεστικής, πρυτάνεις και καθηγητές Πανεπιστημίων, εκπρόσωποι επιχειρηματικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων και πλήθος κόσμου.
Μετά την ορκωμοσία προσφέρθηκαν σε όλους γλυκά και αναψυκτικά.






















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου