«Απογείωσε» το κέφι ο Χρήστος Μενιδιάτης, τον Δεκαπενταύγουστο, στην κατάμεστη Κεντρική Πλατεία Φυλής








Κέφι, χορός, διασκέδαση στο μάξιμουμ, πλήθος κόσμου και συγκίνηση «πλημμύρισαν» χθες, Πέμπτη 15 Αυγούστου, την Κεντρική Πλατεία Φυλής, στη συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη κατά τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, για να τιμήσει την Κοίμηση της Θεοτόκου. 
Με τα δικά του αγαπημένα τραγούδια ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό, ενώ ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια ικανοποίησε τις μουσικές προτιμήσεις όλων των ηλικιών. Το κέφι «απογειώθηκε» όταν ο γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής ερμήνευσε τραγούδια του πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη. «Είναι τιμή μου που τέτοια μέρα βρίσκομαι εδώ, κοντά στους φίλους τους δικούς μου, μα και του πατέρα μου», υπογράμμισε χαιρετίζοντας το κοινό ο Χρήστος Μενιδιάτης και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την ευκαιρία αυτή. «Πραγματικά σε αυτή την περιοχή αγαπήθηκε πάρα πολύ ο Μιχάλης Μενιδιάτης και μου έχει εξιστορήσει πολλές ιστορίες», ανέφερε ο Χρήστος Μενιδιάτης λέγοντας πως, αν και δεν το συνηθίζει, «σήμερα θα τραγουδήσουμε τραγούδια του». 
Τη συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, άνοιξε η Δήμητρα Μυλωνά. 
Οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Φυλής ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 16 Αυγούστου, με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα Συλλόγων της Φυλής και συναυλία της Χρύσπα. 







































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου