Χαμός με Μαρτάκη την παραμονή του πανηγυριού στη Φυλή




Ενθουσίασε το κοινό ο Κώστας Μαρτάκης το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου 2019, πρώτη μέρα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, για να τιμήσει την Κοίμηση της Θεοτόκου. 
Με ένα ευρύ ρεπερτόριο ικανοποίησε μικρούς και μεγάλους θεατές, με ιδιαίτερη απήχηση στις μικρές ηλιακές ομάδες οι οποίες δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν τα τραγούδια του. Ερμηνεύοντας εξάλλου γνωστά τραγούδια αγαπημένων τραγουδιστών, ικανοποίησε και το μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό, ενώ ξεσήκωσε τον κόσμο που δεν άργησε να ξεκινήσει τον χορό. Ξεχωριστές ήταν και οι στιγμές που παρουσίασε καινούργια του τραγούδια τα οποία υποδέχθηκε με ενθουσιασμό ο κόσμος. 
Μετά το τέλος της συναυλίας ο Κώστας Μαρτάκης ευχαρίστησε τον Χρήστο Παππού, ο οποίος του πρόσφερε ως ενθύμιο ένα βιβλίο του Δήμου Φυλής με τα «Παλιά Μοναστήρια της Πάρνηθας» με προσωπική αφιέρωση. 
Οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Φυλής συνεχίζονται σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 15 Αυγούστου, με συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη και ολοκληρώνονται αύριο, Παρασκευή 16 Αυγούστου, με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα Συλλόγων της Φυλής και συναυλία με τη Χρύσπα. 


























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου