Ως την Κίνα έφτασε η φήμη του Χοροθεάτρου “ΑΜΥΝΑ”…

... του Δήμου Φυλής

Κι όμως! Η “ΑΜΥΝΑ” το Χοροθέατρο του Δήμου Φυλής που λειτουργεί για πάνω από 20 χρόνια υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση και διδασκαλία του σπουδαίου Χορογράφου Ορέστη Δημητρίου και της δημοφιλούς ηθοποιού Βίνας Ασίκη, βγάζει για μια ακόμη φορά το ωραίο “πρόσωπο” του τόπου προς τα έξω και μάλιστα σ’ άλλη γη κι άλλα μέρη! 
Αυτή τη φορά η πρόταση για συνεργασία ήρθε από πολύ μακριά και είναι άκρως ενδιαφέρουσα! Έφτασε ως το Δήμο Φυλής από τη γεμάτη, ιδιαίτερη πολιτιστική παράδοση Κίνα. Αντιπροσωπεία της, επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες το Δημαρχείο Άνω Λιοσίων όπου και είχε συνάντηση με τη Βίνα Ασίκη. Αξίζει δε να σημειωθεί, πως όλα τα έξοδα θα είναι πληρωμένα. Μετακίνηση, διαμονή και διατροφή! 

Έτσι αυτό που έχουν να κάνουν ο Ορέστης και η Βίνα, είναι να ετοιμάσουν το Πρόγραμμα το οποίο και θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στα χρονικά της Κίνας και περιλαμβάνει μια εβδομάδα με τρεις Παραστάσεις, γεμάτες άρωμα και χρώμα Ελλάδας! 
Το Καλλιτεχνικό ζευγάρι έχει ήδη “σηκώσει μανίκια” κι εκτός από το επίπονο αλλά άκρως δημιουργικό στήσιμο της Παράστασης, απ΄ ότι μαθαίνουμε θα πραγματοποιήσει και οντισιόν για μεγαλύτερα ταλαντούχα παιδιά, που θα την πλαισιώσουν. 
Θα ‘χουμε να λέμε και να γράφουμε εν’ ολίγοις. Αυτά για την ώρα… Θα επανέλθουμε!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου