Βράβευση Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα από την Ένωση Γονέων Ζεφυρίου

Καθοριστική η συμβολή του στην Τράπεζα Αίματος για το Παιδί


Τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα για την καθοριστική συμβολή του στην ίδρυση και λειτουργία της Τράπεζας Αίματος για το παιδί, τίμησε το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου η Ένωση Γονέων Ζεφυρίου.
Ο Αντιδήμαρχος τιμήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, κατά την εκδήλωση της βράβευσης των επιτυχόντων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας. 
Για την καθοριστική και άοκνη συμβολή του Θανάση Σχίζα στην δημιουργία της Τράπεζας αίματος, αναφέρθηκε με λόγια από καρδιάς έχοντας στο πλευρό του σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαΐδης.



Ο Αντιδήμαρχος από την πλευρά του, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου, ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην πετυχημένη πορεία της Ένωσης Γονέων που όπως υπογράμμισε: “Ξεκίνησε τη δράση της πριν από 35 χρόνια με διεκδικητικό χαρακτήρα που εξελίχθηκε και σε κοινωνικό, με σπουδαίο έργο και κατακτήσεις σε όλους του τομείς”. 
Ο Θανάσης Σχίζας κλείνοντας τον απέριττο και ουσιαστικό χαιρετισμό του, ζήτησε από όλους να συνεχίσουν να στηρίζουν το πολύπλευρο έργο της Ένωσης Γονέων αλλά και της Τράπεζας Αίματος που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει ζωή σε 675 συμπολίτες μας.


Ιδού και μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βράβευση



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου