Νίκος Χατζητρακόσιας: Όλα έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά

... μετά από εντατική προετοιμασία 

 Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη σύσκεψη με τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων 

Σύσκεψη με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Φυλής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020, όπου υπήρξε κοινή διαπίστωση η ετοιμότητα των σχολείων να υποδεχθούν μαθητές κι εκπαιδευτικούς.
Με την λήξη της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων, κατέγραψε τις κτιριακές ανάγκες κι επιπλέον προέβη στη προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, laptops, βιντεοπροβολείς, φωτοτυπικά μηχανήματα, κλιματιστικά κ.α) καθώς και των υλικών των εργαστηρίων φυσικών επιστημών για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών ενόψει της νέας περιόδου. 
Κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών, εκτός των εκτεταμένων επισκευών λόγω του σεισμού της 19ης Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης των σχολικών κτηρίων, απολυμάνσεις, αποψιλώσεις και εργασίες καθαρισμού προαυλίων όπου τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια, μπασκέτες και κάδοι απορριμμάτων.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι στους λογαριασμούς των σχολείων έχει ήδη πιστωθεί η χρηματική επιχορήγηση Γ’ τριμήνου 2019 για την κάλυψη των αναγκών και την εύρυθμη λειτουργία τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά και επιθυμούμε στην συνέχιση της καλής συνεργασίας μας.

Ο Πρόεδρος 
της Ε.Σ.Ε Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φυλής
Νίκος Χατζητρακόσιας

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εργασίες σε Γυμνάσια και ΛύκειαΜετά από όλα αυτά, στην σύσκεψη που είχε ο Νίκος Χατζητρακόσιας με τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων υπήρξε κοινή διαπίστωση η ετοιμότητα των σχολείων να υποδεχθούν μαθητές κι εκπαιδευτικούς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου