Ενθουσιασμός και συγκίνηση στη βράβευση των νέων Φοιτητών του Ζεφυρίου
















Κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου όπου βραβεύτηκαν οι Επιτυχόντες που πέρασαν φέτος στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας. 
Η άκρως πετυχημένη διοργάνωση έφερε την υπογραφή της Ένωσης Γονέων και της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου με την οποία ουσιαστικά εγκαινιάστηκαν και οι πενταήμερες Πολιτιστικές και Θρησκευτικές εκδηλώσεις “ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2019” που θα κορυφωθούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. 

Την όμορφη βραδιά άνοιξε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου ενώ τα θερμά του συγχαρητήρια στους νέους Φοιτητές, τους καθηγητές και τους γονείς τους, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ο οποίος μίλησε με εγκαρδιότητα, για τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και για το δραστήριο γονεϊκό κίνημα. 
Ο Αντιδήμαρχος εξάλλου, ήταν εκείνος που έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική αναφορά στην εκλιπούσα εκπαιδευτικό Φωτεινή Πασπαλιάρη, επισημαίνοντας πως υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση. “Μια εξαιρετική καθηγήτρια” όπως υπογράμμισε , που με το ήθος της άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα σε όλους εκείνους που είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στην προσφορά της πρώην Δημάρχου Ζεφυρίου Φωτεινής Γιαννοπούλου που ήταν εκείνη που εμπνεύστηκε και καθιέρωσε ως θεσμό, τη βράβευση των Επιτυχόντων. 

Τους νέους Ακαδημαϊκούς Πολίτες της πόλης του Ζεφυρίου βράβευσαν απονέμοντας τους αναμνηστικούς επαίνους, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Καθηγητές κι εκπρόσωποι του Γονεϊκού Κινήματος. 

Η βραδιά έκλεισε με κέρασμα αλλά και μια υπέροχη μουσική βραδιά στην οποία συμμετείχαν με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους, ο Ζεφυριώτης μουσικός Γιάννης Ζάχος τον οποίο συνόδευσε με την κιθάρα του και ο Σίμος Κούφαλης καθώς και το καθιερωμένο και ιδιαίτερα αγαπητό μουσικό “δίδυμο” των Βασίλη Πλαβούκο και Άγγελου Σούτα. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2019” εξάλλου, θα ακολουθήσουν στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου βραδιές χορού με Παραδοσιακά συγκροτήματα καθώς και συναυλίες με τη Χαρά Βέρα (Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου) και τον Γιώργο Τσαλίκη (Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου) 

Ακολουθούν καρέ - καρές όλες οι βραβεύσεις των νέων Φοιτητών και χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά




















































































 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου