ΠΡΟΣΟΧΗ: Άλλαξε ο νόμος για τις αυτοψίες στα κτίρια που πλήγηκαν από το σεισμό

SOS: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤOY ΘΑΝΑΣΗ ΣΧΙΖΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Ο Θανάσης Σχίζας σε παλιότερη αυτοψία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ-Β-3474 η Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/8258Α325 που υπογράφουν ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Οικονομικών Γεώργιος Ζαββός. 
Με βάση την παραπάνω Απόφαση: 
1. Όσα κτίρια χαρακτηρίστηκαν κίτρινα από τον πρωτοβάθμιο έλεγχο θα επανελεγχθούν από κλιμάκια της ΔΑΕΦΚ, μετά από τηλεφωνικά ραντεβού που θα κλείσουν οι μηχανικοί της ΔΑΕΦΚ με τους ιδιοκτήτες. 
2. Για όσα κτίρια δεν έχουν ελεγχθεί από τον πρωτοβάθμιο έλεγχο ή οι ιδιοκτήτες τους επιθυμούν επανέλεγχο, θα πρέπει να υποβληθεί αίτημα στη ΔΑΕΦΚ μέχρι τις 13 Μαρτίου 2020. Η αίτηση θα συνοδεύεται από συμβόλαιο και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου καθώς και από σκαρίφημα που θα διευκολύνει το κλιμάκιο ελέγχου να εντοπίσει το πληγέν κτίριο. 
Εφιστούμε την προσοχή των συνδημοτών μας που έχουν υποβάλει αίτημα αυτοψίας στο Δήμο Φυλής, να επανυποβάλουν σχετικές αιτήσεις στη ΔΑΕΦΚ (Τομέας Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Δυτικής Αττικής, Κιούση 14, ΤΚ 19.100, Μέγαρα Αττικής, τηλ. 2296440080, email: taefkda@ggde.gr). 
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν σε αιτήματα αυτοψιών, Στεγαστική Συνδρομή, Άδειες επισκευών κλπ, οι συνδημότες μας μπορούν να ανατρέξουν στις διατάξεις του παραπάνω ΦΕΚ ή να τηλεφωνούν στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Φυλής τηλ. 2131603476 και 479. 
Αθανάσιος Σχίζας 
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου