Nέο dance course του Proastio Art - Θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο


NEW Intermediate Foundation Contemporary Syllabus (ISTD) με την Αγγελική Ανδρινοπούλου – Proastio Art

Το νέο Syllabus Σύγχρονου Χορού Intermediate Foundation του αγγλικού συστήματος ISTD με την Αγγελική Ανδρινοπούλου, πιστοποιημένη tutor και εξετάστρια του ISTD σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα διδαχθεί στο course του Proastio Art, διάρκειας από Οκτώβριο μέχρι και Ιούνιο (ένα Σάββατο κάθε μήνα). 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο πρόγραμμα σπουδών του πρώτου επιπέδου Intermediate Foundation Σύγχρονου Χορού του ISTD, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Dr Ross McKim, διάσημο χορευτή, χορογράφο, φιλόσοφο και καλλιτεχνικό διευθυντή της Σχολής Rambert. 

«Αυτό το πρόγραμμα σπουδών κατά κύριο λόγο γεφυρώνει τη γνώση με τη χορευτική τεχνική ικανότητα. […]Μέσα από επίπεδα, το περιεχόμενο των οποίων ορίζεται, θα οδηγήσει τους σπουδαστές, ακόμη και αν έχουν λίγη ή καθόλου εμπειρία στο σύγχρονο χορό, να αξιοποιήσουν στο έπακρο το εξελιγμένο αυτό πρόγραμμα τεχνικής, το οποίο παρέχουν οι καλύτερες επαγγελματικές σχολές. […]» Δρ Ross McKim MA, PHD, NBS (IDP) (μτφ. από Dance Magazine, Τεύχος 483, Απρίλιος-Αύγουστος 2018)

*Με την ολοκλήρωση του course θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις πιστοποιημένες εξετάσεις του ISTD για την απόκτηση του πρώτου επαγγελματικού πτυχίου Contemporary Dance.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Course Οκτώβριος - Ιούνιος (ένα Σάββατο κάθε μήνα)
Ημερομηνίες 1ου τριμήνου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 17:00-19:00

(Σύντομα θα ανακοινωθούν ημερομηνίες για τους επόμενους μήνες.)

*Απαραίτητη η συμμετοχή με κράτηση θέσης.

Δυνατότητα κράτησης μέσω τραπεζικής κατάθεσης.
Κόστος συμμετοχής: 20€/μάθημα (Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.)
Proastio Art Centre:
Στρατηγού Λιόση 40, Άνω Λιόσια
Τηλ: 2102470604. 6993954907
E-mail: proastioart@gmail.com

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από και προς τον Προαστιακό Σταθμό Άνω Λιοσίων
Με λεωφορείο Β12
Με αυτοκίνητο από Αττική Οδό Έξοδος 6 (Λ.Φυλής)
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Χορού της Ντιάνα Θεοδωρίδου, και έχει εκπαιδευτεί στο Imperial Ballet, Modern Theatre, Contemporary, Tap Dance και το Flamenco, και είναι πιστοποιημένη από το ISTD και το RAD.
Είναι πιστοποιημένη tutor του ISTD των πτυχίων διδασκαλίας Dance Education in Imperial Ballet and Modern Theatre. Είναι επίσης πιστοποιημένη εξετάστρια Modern Theatre ISTD σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Επίσης είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας (Φυσικοθεραπευτικό Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών) και εξουσιοδοτημένη φυσιοθεραπεύτρια (με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος).
Επί σειρά ετών σπούδασε και διεύρυνε τις γνώσεις της με παγκοσμίου φήμης δασκάλους όπως οι: David Zambrano (σύγχρονο), Frank Hatchett (Jazz), Vanessa Andrada (Hip Hop / Street styles) συμμετέχοντας σε πολλά σεμινάρια χορού σε όλο τον κόσμο (Λονδίνο, Εδιμβούργο, Βιέννη, Παρίσι, Νέα Υόρκη), εξελίσσοντας την τεχνική και καλλιτεχνική της εξέλιξη στο Contemporary Dance, Modern Jazz, Musical Theatre and Street Dance (Pineapple Studios, ImpulsTanz, Broadway Dance Center, Steps on Broadway, Tap City).
Έχει χορέψει Flamenco με τη χορευτική ομάδα της Natasha Deka, Ronda Al Alba (Αθήνα, Ελλάδα), Contemporary Jazz με την On Stage Dance Company (Αθήνα, Ελλάδα) και Musical Theatre σε θεατρικές παραγωγές, όπως: Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (dance captain, χορογραφία: Gillian Gregory, Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη) και Victor-Victoria (χορογραφία Gillian Gregory, Θίασος Μιμής Ντενίση, Αθήνα).
Είναι resident choreographer της Copernicus Children’s Theatre Company. Έχει επίσης εργαστεί ως βοηθός χορογράφου σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ των οποίων ο στην παιδική παράσταση Ο Κύκλος της Πεταλούδας του Φωκά Ευαγγελινού και στην παράσταση EVA The Musical, καθώς και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και κινούμενα σχέδια (διαφημιστική εκστρατεία Happy Feet).
Έχει διδάξει Imperial Ballet, Modern Theatre και Jazz dance στη σχολή χορού της Ντιάνα Θεοδωρίδου και στο Motif Dance Studio, το οποίο ίδρυσε με τον Έλληνα χορευτή και κλακετίστα Θάνο Δασκαλόπουλο. Το Motif Dance Studio ήταν ένα από τα πρώτα εγκεκριμένα Κέντρα Χορού στην Αθήνα, παρέχοντας εκπαίδευση σε επίπεδο επαγγελματικής διδασκαλίας για τους φοιτητές του Imperial Ballet και Modern Theatre.
Συνεχίζει να διδάσκει Modern και Jazz σε παιδιά όλων των ηλικιών και επιπέδων στο Waves Dance Studio της Χριστίνας Ρόκα, όπου κατέχει τη θέση της διευθύντριας στο τμήμα Modern Theatre. Διδάσκει τακτικά σεμινάρια Modern Contemporary για παιδιά και ενήλικες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο .
Ως πιστοποιημένη Modern Dance tutor και εξετάστρια Modern Theatre έχει διδάξει επαγγελματίες χορευτές για τις εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων διδασκαλίας στην Επαγγελματική Σχολή Χορού της Άννας Πετρόβα. Συνεχίζει να διδάσκει με τη Χριστίνα Φωτεινάκη στο Chorologie Dance Studio, έχοντας δημιουργήσει το Dance Texture: ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες δασκάλους χορού και χορευτές που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια διδασκαλίας χορού στην Ελλάδα.
Ύστερα από πρόσκληση του ISTD συμμετείχε στην ομάδα διδασκαλίας του προγράμματος New Advanced 1 Modern Theatre Syllabus (2012) και του Modern Theatre Grades (2019), τιμή που αποδέχθηκε με ευγνωμοσύνη και χαρά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου