Η Ανακύκλωση και το Κράνος τα μηνύματα του 8ου Ποδηλατικού Γύρου της Ζωφριάς

... Με μεγάλη συμμετοχή και σύμμαχο της διοργάνωσης τον ηλιόλουστο καιρό












Με ουσιαστικά περιβαλλοντικά και μηνύματα ασφάλειας αλλά και τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών, πραγματοποιήθηκε ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος της Ζωφριάς το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου. 
Στον ποδηλατικό Γύρο που και φέτος το σύνθημα ήταν “Όχι στη Χωματερή – Ναι στην ανακύκλωση” συμμετείχαν άτομα κάθε ηλικίας! 
Φιλόξενοι οικοδεσπότες η Πρόεδρος του Συλλόγου της Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου, συνεπικουρούμενη από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και από τον Σκακιστικό Όμιλο “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας” από το βήμα της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλους εκείνους που συμμετείχαν στον 8 Ποδηλατικό Γύρο αλλά και σε κείνους που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση, απευθύνοντας ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς. 
Η Ευαγγελία Κωβαίου λίγο πριν την κλήρωση και την απονομή των επάθλων στους νικητές, δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα αγαθά της ανακύκλωσης επισημαίνοντας την αξία των μπλε κάδων και της σωστής τους χρήσης αλλά και των κομποστοποιητών, που μπορούν να οδηγήσουν τα νοικοκυριά και τους χρήστες τους σε ποσοστό ανακύκλωσης έως και 90%!
Η Πρόεδρος όπως και πέρσι μίλησε και για την τεράστια αξία του κράνους, προτρέποντας τους Ποδηλάτες μικρούς και μεγάλους να το φορούν πάντοτε, ακόμη και για μικρές διαδρομές. Τόνισε μάλιστα πως από του χρόνου, οι ποδηλάτες που θα φορούν κράνη θα επιβραβεύονται. 
Στην έναρξη των δύο Ποδηλατικών διαδρομών της μεγάλης που ήταν 7 χιλιόμετρα αλλά και της μικρής διαδρομής στην οποία έλαβαν μέρος λιλιπούτειοι ποδηλάτες, συμμετείχαν με χαρά οι Ζωφριώτες Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Νίκος Χατζητρακόσιας, οι οποίοι ήταν μεταξύ εκείνων που απένειμαν και έπαθλα στους νικητές. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση για την ασφάλεια των Ποδηλατών, συμμετείχε όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας και ασθενοφόρο, ενώ πριν τον Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς, το Cycle Sport πραγματοποίησε δωρεάν servise (έλεγχο στα ελαστικά και στα φρένα). 
Και του χρόνου με υγεία και με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή. 
Ακολουθούν δυο χαρακτηριστικά videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό
 Και οι φωτό







































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου