Με τις ευλογίες της Εκκλησίας ξεκινά η νέα Αθλητική Χρονιά για τον Α.Ο Πάλης ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ





Στον καθιερωμένο Αγιασμό για το ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς συμμετείχε η μεγάλη οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου πάλης “Λεωντίδες”. 
Ο Αγιασμός τελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης με τις ευλογίες του π. Νικόλαου Κοτίνη. Στη σεμνή τελετή συμμετείχαν ο προπονητής της Ομάδας Νίκος Αποστόλου, αθλητές από όλες τις κατηγορίες, γονείς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. 
Ο Πρόεδρος τoυ Α.Ο ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ Γιώργος Χαραλαμπίδης με ανάρτησή του στη σελίδα του στο face book, έδωσε τόσο τις δικές του, όσο και τις θερμές ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέροντας τα εξής: 
“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.του Συλλόγου θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που παρευρέθηκαν στον Αγιασμό της Ομάδας μας για την νέα αγωνιστική χρονιά. Σε αθλητές γονείς, προπονητή, φίλους και στον Πατέρα Νικόλαο Κοτίνη που τέλεσε τον Αγιασμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για τα εδέσματα που ετοιμάσαν και τα αναψυκτικά που πρόσφεραν. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου