Συγκινητική παράσταση των παιδιών της ΑΜΥΝΑΣ στα παιδιά της ΑΓΚΑΛΙΑΣ για το Έπος του 40



Μια εξαίσια παράσταση αφιερωμένη στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έδωσαν τα παιδιά του Χοροθεάτρου “ΑΝΥΝΑ” του Δήμου Φυλής, για τα παιδιά του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού η “ΑΓΚΑΛΙΑ”. 
Η ΑΜΥΝΑ βρέθηκε στη φιλόξενη στέγη της ΑΓΚΑΛΙΑΣ παραμονές της Εθνικής Επετείου και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Σε σκηνοθεσία του δασκάλου των παιδιών και Χορογράφου Ορέστη Δημητρίου και με την έξοχη αφήγηση της αγαπημένης ηθοποιού και έτερης δασκάλας τους Βίννας Ασίκη, τα παιδιά ύμνησαν στο 1ο μέρος της γιορτής το Έπος του 40 ενώ στο δεύτερο ξεφάντωσαν όλα μαζί, με παραδοσιακούς χορούς. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Επιμέλεια των κειμένων είχε η Αθανασία Τερζάκη ενώ πιάνο έπαιξε η μαθήτρια του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ, Αλεξάνδρα Δημητριάδη. 
Οι ήχοι και ο φωτισμός που στόλισαν τη γιορτή υπήρξαν ευγενική χορηγία του Δημήτρη Σύρου. 

Τα παιδιά και οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές της Άμυνας δέχθηκαν για μία ακόμη φορά τη ζεστή φιλοξενία της πρεσβυτέρας και Προέδρου του Συλλόγου κας Βαρβάρας Μεταλληνού ενώ στο χορό που ακολούθησε με προτροπή του Ορέστη Δημητρίου, συμμετείχαν ψυχή τε και σώματι τα παιδιά οι μαμάδες τους καθώς και η πολύ καλή ψυχολόγος του Συλλόγου Μαρία Φραντζελοπούλου με την πολύτιμη βοηθό της, Ελένη Αδαμοπούλου. 
Εξάλλου η ευχαριστήρια επιστολή που ακολούθησε της ζεστής αυτής συνάντησης με αποδέκτη τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, μιλά από μόνη της!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos

 Κάτω, ο Ορέστης Δημητρίου χορεύει με παιδιά και μαμάδες καθώς και με την πολύ καλή ψυχολόγο του συλλόγου Μαρία Φραντζελοπούλου και την βοηθό της Ελένη Αδαμοπούλου  Ο Ορέστης Δημητρίου χ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου