Στους Πρωινούς Τύπους του ΑΝΤ 1, οι μαθητές-διπλωμάτες του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων

Τη βραβευμένη ομάδα των "μαθητών σε ρόλο διπλωμάτη” του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων φιλοξένησε, το πρωί του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου 2019, η εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ 1 “Πρωινοί Τύποι”. 
Οι δημοσιογράφοι Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης έδωσαν το λόγο στους μαθητές Θοδωρή Αναγνώστου, Εύα Καρονίδη, Ελένη Κόκκαλη και Βίκυ Σπορίδη και στην καθηγήτριά τους Ελληνόπη Παπαδοπούλου για να περιγράψουν την εμπειρία τους στην μαθητική προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τις 13 μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2019. 
Οι φιλοξενούμενοι αναφέρθηκαν στην παρουσία τους και ειδικότερα στο αντικείμενο της παρουσίασης του καθενός καθώς και στο συναγωνισμό με τους μαθητές ιδιωτικών, κυρίως, σχολείων, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην υποστήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού. 
Από την πλευρά τους οι παρουσιαστές της εκπομπής τόνισαν τη σημασία της συμμετοχής σε τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες, όπως ανέφεραν, ανοίγουν δρόμους στην εκπαίδευση των μαθητών.
Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου