Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στις 15 Δεκεμβρίου και πλούσια Πολιτιστική δράση στην Ζωφριά...

... με τη στήριξη του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού “η Πάρνηθα” του Δήμου Φυλής

Στη 10η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στα Γραφεία του Συλλόγου με την στήριξη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής η “Πάρνηθα”, αναφέρθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, κατά την ομιλία της στην συνεστίαση της Ζωφριάς, το μεσημέρι της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου. 
“Στις 15 Δεκεμβρίου , στις 7 το βράδυ στην αίθουσά μας ,θα έχουμε την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά με ανιματέρ και δωράκια που θα δώσει ο Σύλλογός μας. Σας καλούμε λοιπόν μικρούς και μεγάλους για να καλωσορίσουμε τα Χριστούγεννα! 
Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση του Νομικού Προσώπου “η Πάρνηθα” και του Συλλόγου μας. Θα τιμήσουμε δε την Ειρήνη Στασινοπούλου, η όποια για πρώτη φορά έτρεξε στον κλασσικό Μαραθώνιο και τερμάτισε στο Παναθηναϊκό Στάδιο παίρνοντας το μετάλλιο της συμμετοχής. Θα μας περιγράψει δε την εμπειρία της, γιατί θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στα παιδιά μας και στους μεγάλους, ότι όποιος αγωνίζεται στο τέλος κερδίζει.” τόνισε σχετικά με την γιορτή η Πρόεδρος η οποία αναφέρθηκε επίσης, στην πλούσια πολιτιστική και σκακιστική δράση του Συλλόγου της Ζωφριάς, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: 
Μερικές εκδηλώσεις από τις πολλές που οργανώνει ο Σύλλογος της Ζωφριάς, έχουν γίνει σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό η Πάρνηθα, με πρόεδρο τον κ. Μαυροειδή Γιώργο. Θέλω να τον ευχαριστήσουμε για την δημιουργική συνεργασία που έχουμε και ιδιαίτερα για την δυνατότητα που μας έδωσε και φέτος , να παραδίδονται ,δωρεάν μαθήματα Παραδοσιακών και Λαϊκών χορών στον Σύλλογό μας, κάθε Κυριακή και Τετάρτη για μικρούς και μεγάλους , με την εξαίρετη χοροδιδάσκαλο κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου. 
Αυτή την στιγμή έχουμε τρία παιδικά τμήματα και δύο για μεγάλους. Συνολικά 100 ενεργά άτομα που αυξάνονται συνεχώς. Στόχος μας και φέτος είναι, να κάνουμε παρουσίαση ,στο Πανηγύρι του Αγ. Κων/νου και Ελένης , φυσικά στη συνοικία μας, ενώ παράλληλα μας δίνεται η δυνατότητα ψυχαγωγίας , χαλάρωσης και σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των χορευτών και χορευτριών. 
Έχω επίσης να σας ανακοινώσω με πολύ χαρά, τη δημιουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης. Έχουμε ήδη καταγράψει πάνω από 400 βιβλία στις βιβλιοθήκες μας και πολύ σύντομα θα αναρτηθούν οι λίστες, προκειμένου να μπορούν οι Ζωφριώτες να δανείζονται βιβλία που τους ενδιαφέρουν προς ανάγνωση. Γι΄αυτήν εργάστηκαν μέλη του Συλλόγου μας , που τα ευχαριστούμε θερμά, για την συμβολή της.΄Οσοι έχετε βιβλία που δεν χρειάζεστε, μπορείτε να τα προσφέρετε στην δανειστική βιβλιοθήκη μας. 
Θέλω να αναφερθώ επίσης στον Σκακιστικό Όμιλο “Τριαντάφυλλο Σιαπέρα” , με πρόεδρο τον Γιώργο Ζαχουλίτη , τον οποίο φιλοξενούμε στην αίθουσα μας, προκειμένου τα παιδιά της Ζωφριάς και όχι μόνο να έχουνε δίπλα τους το ΣΚΑΚΙ. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι΄αυτή την συνεργασία στον Σύλλογό μας, εδώ και 9 χρόνια, διότι φέτος και πάλι προπονούνται περί τα 20 παιδιά, τα οποία έχουν πολύ καλή απόδοση στο άθλημα και φυσικά όλα συμμετέχουν σε αγώνες , αφού έχουν ταυτότητα αθλητή. Αυτό οφείλετε κυρίως στον εθελοντή προπονητή , τον Θοδωρή Αγραπίδη. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα , Τρίτη και Παρασκευή. Και αυτή η προσπάθεια, στηρίζεται επίσης, από το Ν.Π.Δ.Δ. η Πάρνηθα , όπου φυσικά στηρίζει και όλους τους αγώνες σκάκι Πανελλήνιας εμβέλειας και οι οποίοι διεξάγονται υπό την αιγίδα του Δήμου μας με μεγάλη επιτυχία. Στις 14 Δεκεμβρίου θα έχουμε στα Γραφεία του Συλλόγου και νέο Τουρνουά. 
Νομίζουμε ότι για όλα αυτά , ο Σύλλογος μας δικαιούται την εκτίμησή σας και την οικονομική ενίσχυση του Δήμου μας, την οποία την έχουμε και για φέτος και είναι 2000 ευρώ. 
Θέλω τέλος, να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους ανθρώπους που μας στηρίζουν αφιλοκερδώς , για τις ανάγκες λειτουργίας του Συλλόγου μας, όπως, την κ. Κουράση Χρυσούλα Δικηγόρο, για νομικά θέματα εδώ και 13 χρόνια, την κ. Βαρβαρίγου Κλέλια για τα λογιστικά θέματα καθώς και όλους του χορηγούς μας που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό μας και στηρίζουν το έργο μας” υπογράμμισε καταχειροκροτούμενη η Ευαγγελία Κωβαίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου