Πετυχημένη Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Φροντιστήριο ΠΕΔΙΟ




Το Φροντιστήριο ΠΕΔΙΟ, μπήκε πριν από λίγα χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης και παρουσιάζει συνεχή ανοδική πορεία, με σημαντικές επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή Σπουδών Παναγιώτη Παππού, καθηγητές και μαθητές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, εξ ου και οι επιτυχίες. Φέτος για παράδειγμα πέρασαν τις πόρτες της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης 30 επιτυχόντες, πολλοί από τους οποίους στη Σχολή πρώτης επιλογής τους.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις προσεχείς Πανελλαδικές Εξετάσεις, το ΠΕΔΙΟ πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων πετυχημένη Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τη συνεργασία τoυ εξειδικευμένου Κέντρου MY CARRER. 
Ο ομιλητής του Κέντρου Πάνος Σταυρόπουλος παρουσίασε με εξαιρετικά κατανοητό τρόπο τις προοπτικές κάθε Σχολής, αλλά και τις δυνατότητες μεταπτυχιακών σπουδών που παρέχει. Ανέλυσε τα μικρά μυστικά, σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα που προσφέρει και πρότεινε σχολές που παρουσιάζουν σημαντικό ερευνητικό έργο. Κλείνοντας τόνισε τη μεγάλη σημασία συμπλήρωσης σωστού μηχανογραφικού και πρόσθεσε ότι κάθε υποψήφιος πρέπει να διαλέξει Σχολή σε σχέση με το επιστημονικό πεδίο που τον ενδιαφέρει και κυρίως σε σχέση με τις δεξιότητές του. 
«Τα μόρια δεν είναι λεφτά για να τα ξοδέψετε όλα. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει και που μπορείτε να κάνετε. Αν δεν ξέρετε τι πάτε να κάνετε, τότε να μάθετε πριν πάτε», τόνισε χαρακτηριστικά και κατέληξε με την πρόταση να κάνουν οι μαθητές τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, ώστε να επιλέξουν με βάση τη δική τους προσωπικότητα και τις δικές τους δυνατότητες. 
Τη διάλεξη παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές του Φροντιστηρίου και αρκετοί γονείς. 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΔΙΟ
Πέτρου Λιόσα 30 Άνω Λιόσια, Άνω Λιόσια 
ΤΗΛ. 2102480511

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου