Μεγαλόπρεπη η Υποδοχή των Τιμίων Δώρων στο Δήμο Φυλής και στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων












Μεγαλόπρεπη υπήρξε η υποδοχή των Τιμίων Δώρων ημέρες Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού. 

Τα Τίμια Δώρα έφτασαν στον κόμβο που οδηγεί στον Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νεκταρίου το απόγευμα της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου. Εκεί τα υποδέχθηκαν υπό τους τιμητικούς ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Φυλής, μεγάλος αριθμός Ιερέων, αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντιπροσωπευτικό παραδοσιακό συγκρότημα του Συλλόγου Μακεδόνων Θρακών Φυλής, Γριζοφόρες και πλήθος πιστών. 
Τα Τίμια Δώρα υποδέχθηκε στην πύλη του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων με κωδωνοκρουσίες, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αθηναγόρας. 
Τις λεπτομέρειες της άρτιας Υποδοχής είχαν φροντίσει επιμελώς, ο εφημέριος του Αγίου Νεκταρίου π. Μηνάς Αλεξιάδης, συνεπικουρούμενος από την Πρόεδρο του Συλλόγου Φανή Παππού και όλων των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.
Στον μεγαλόπρεπο Εσπερινό προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αθηναγόρα ο Ναός, γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που έσπευσε να προσκυνήσει τα Τίμια Δώρα, τα οποία και θα παραμείνουν στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων, ως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου. 

Όσοι οι πιστοί προσέλθετε! 

Ακολουθούν δύο χαρακτηριστικά videos από την Υποδοχή

h

Ακολουθεί πλούσιο Φωτορεπορτάζ
































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου