Ολοκληρώθηκαν τα μπετά του υπογείου στο Βρεφονηπιακό Σταθμό στο Ζαϊτώ




Με γοργούς ρυθμούς και ταχύτερα του χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, σε υλοποίηση της δέσμευσης του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.
Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός, που κατασκευάζεται στη θέση Ζαϊτώ, είναι ο πρώτος ιδιόκτητος του Δήμου Φυλής στην περιοχή και ο πρώτος για βρέφη στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.
Ήδη έχουν «πέσει τα μπετά» του υπογείου και έχουν τοποθετηθεί τα σίδερα για να πέσει η πλάκα και οι κολόνες του ισογείου.
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι Ολοκληρωμένης Φροντίδας, δυναμικότητας 99 παιδιών και θα φιλοξενήσει τμήμα βρεφών, τμήμα νηπίων και τμήμα νηπίων με αναπηρία. Το κτίριο διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και Α΄ όροφο και, σύμφωνα με την μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, ακολουθεί το πρότυπο ενός «μεγάλου σπιτιού». Στο υπόγειο θα στεγαστούν οι βοηθητικοί χώροι, το λεβητοστάσιο και το πυροσβεστικό συγκρότημα. Το ισόγειο περιλαμβάνει τους χώρους των νηπίων και των νηπίων με αναπηρία (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες απασχόλησης με WC – λουτρό, αίθουσες ύπνου), καθώς και την κουζίνα. Ο Ά όροφος περιλαμβάνει τους αντίστοιχους χώρους για τα βρέφη.
Ο περιβάλλων χώρος περιλαμβάνει παιδική χαρά με όργανα παιχνιδιού και πράσινο για παιχνίδι και περίπατο.
Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου