Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου Δροσούπολης.


 

Τέσσερις αξέχαστες ώρες ξεγνοιασιάς και παιγνιδιού πέρασαν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Δροσούπολης σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ». 
Ο Μιχάλης Ζουρίδης και ο Γιώργος Μαυροειδής από νωρίς το πρωί είχαν μεταμορφώσει την πλατεία Καραγιάννη σε έναν απέραντο παιγνιδότοπο με φουσκωτά παιγνίδια, μεγαλοφιγούρες και ξωτικά. Από τη γιορτή των παιδιών δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει ο Αη Βασίλης της ,ο οποίος καθισμένος σε μια μεγαλόπρεπη πολυθρόνα μοίραζε χαμογελαστός γλυκίσματα, αγκαλιές και φωτογραφίες στους μικρούς δημότες. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δροσούπολης Μιχάλης Ζουρίδης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους. Ο Μιχάλης Ζουρίδης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος είναι όπως είπε πάντα δίπλα στο σύλλογο και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή για την υποστήριξη της εκδήλωσης. 
Την ικανοποίησή του για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης εξέφρασε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος παρέστη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. «Στηρίζουμε σταθερά όλους τους συλλόγους και τις δραστηριότητες τους γιατί πιστεύουμε πως οι προσπάθειές τους προάγουν τον πολιτισμό στην πόλη μας και ανοίγουν μια χαραμάδα χαράς και αισιοδοξίας στην καθημερινότητα των δημοτών μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος συνεχάρη τον Μιχάλη Ζουρίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση. 
Η δυνατή γιορτινή μουσική και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Γριζάνης ή Νικολίνο με τα σκετσάκια, τα πειράγματα και τα αστεία του δεν άφηναν περιθώριο αδράνειας σε κανέναν. Μικροί και μεγάλοι χόρευαν γιορτινούς σκοπούς με τις μεγαλοφιγούρες. Τα παιδιά είχαν άφθονο χώρο να τρέξουν και να παίξουν με ασφάλεια. Έτσι αφού έπαιζαν μέχρι εξαντλήσεως με τα φουσκωτά παιγνίδια πήγαιναν για ανεφοδιασμό στη γωνιά του ποπ-κορν, τη γωνιά με το μαλλί της γριάς ή έκαναν μια στάση στο περίπτερο της ζεστής σοκολάτας και στο περίπτερο των κατασκευών. Για τα μεγαλύτερα παιδιά υπήρχε και ζεστό αχνιστό κρασί. 
Αμέσως μετά τα σκετσάκια του Νικολίνο τη σκυτάλη της διασκέδασης πήρε ο γνωστός Μάγος Vilentoni ο οποίος μαζί τους βοηθούς του που προέρχονταν από το κοινό παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και μυστήριο ξαφνιάζοντας ευχάριστα μικρούς και μεγάλους. Η γιορτή έκλεισε και φέτος με χαμόγελα, συγχαρητήρια στους διοργανωτές και πολλές πολλές ευχές για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου