Τσίμπησε τους ληστές των ντελιβεράδων σε Λιόσια και Μενίδι η Αστυνομία


Στην σύλληψη ενός 17χρονου μέλος εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε ληστείες σε βάρος διανομέων ταχυφαγείων, στην περιοχή των Αχαρνών προχώρησε το τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών την Πέμπτη το πρωί.
Όπως  προέκυψε από την  αστυνομική έρευνα, ο 17χρονος μαζί με τρεις συνεργούς του, που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ., είχαν συστήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκληματική ομάδα με αποκλειστικό σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων διανομής φαγητού, στις περιοχές των Αχαρνών και των Άνω Λιοσίων.
Οι δράστες χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς, πραγματοποιούσαν κατά τις βραδινές ώρες παραγγελίες σε διάφορα καταστήματα και έδιναν ως διεύθυνση παράδοσης κάποιο τυχαίο μέρος στις δύο αυτές περιοχές.
Στη συνέχεια, συγκεντρώνονταν εκεί και όταν πλησίαζε ο διανομέας, τον αιφνιδίαζαν είτε με χρήση σωματικής βίας είτε με απειλή μαχαιριού ή λοστών και του αφαιρούσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα καθώς και τις εισπράξεις του καταστήματος στο οποίο εργάζονταν.
Από τις μέχρι στιγμής έρευνες της Ασφάλειας Αχαρνών, εξιχνιάσθηκαν δεκατέσσερις περιπτώσεις ληστειών σε διανομής φαγητού.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 17χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία  τρία κινητά τηλέφωνα, ένα ξιφίδιο και ένας σιδερένιος λοστός ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου