Με συναυλία της Αntonella η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Ζεφύρι




Μια εντυπωσιακά μαγική βραδιά, με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι έζησαν μικροί και μεγάλοι ,την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στο Πάρκο Κώστας Λιάρος, στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Φυλής για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου. 
Από νωρίς το απόγευμα γιορτινοί Χριστουγεννιάτικοι ήχοι, είχαν πλημμυρίσει το καταστόλιστο Πάρκο του Ζεφυρίου. Μεγαλοφιγούρες, ξυλοπόδαροι , Αη Βασίληδες , πιγκουίνοι, αρκούδοι και ξωτικά παρέσυραν με άνεση στη μαγεία των Χριστουγέννων το πλήθος των κατοίκων και των επισκεπτών της λαμπερής γιορτής. Το γιγάντιο κατακόκκινο ρόδι με τις ευχές ήταν μια από τις κύριες εισόδους του κόσμου στη χαρούμενη «Χώρα» του Χριστουγεννιάτικου Ζεφυρίου που προσέφερε στους καλεσμένους του ζεστό κρασί για τους μεγάλους και ζεστή σοκολάτα ποπ- κορν και μαλλί τις γριάς για τα παιδιά. 
O Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά , Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά με υγεία, ελπίδα αγάπη, χαμόγελο και αισιοδοξία και εκτίμησε πως το 2020 θα είναι πολύ καλύτερο για το Δήμο Φυλής από το χρόνο που αφήνουμε πίσω μας. 
Την εκδήλωση φωταγώγησης του Δέντρου άνοιξε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη η οποία αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του εξέφρασε την ελπίδα «σε αυτές τις γιορτές να βρούμε όλοι ξανά την ανθρωπιά μας » ευχήθηκε να «πορευτούμε όλοι σε μια διαφορετική διαδρομή με μια πιο αισιόδοξη προοπτική» δεσμεύτηκε πως η Διοίκηση του Δήμου Φυλής με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Παππού θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους δημότες και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία. 
Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος αφού καλωσόρισε τον κόσμο ξεκίνησε το χαιρετισμό του ευχαριστώντας το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος «οραματίζεται και υλοποιεί» όλα όσα γίνονται στο Δήμο. Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης ευχαρίστησε επίσης όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της, ευχήθηκε σε όλους υγεία και υπογράμμισε πως «η γέννηση του Θεανθρώπου μας στέλνει ένα μήνυμα, να κοιτάξουμε τη διπλανή πόρτα, να κοιτάξουμε το συνάνθρωπό μας γιατί πάντα όλοι μας έχουμε κάτι ανάγκη». 
Αμέσως μετά τους χαιρετισμούς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και σε λίγα δευτερόλεπτα το τεράστιο δέντρο του Ζεφυρίου φωταγωγήθηκε με δεκάδες φεγγαλικά να σκίζουν σε διάφορους σχηματισμούς τον ουρανό του Ζεφυρίου και τη Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής να παίζει γιορτινούς σκοπούς. Η βραδιά έκλεισε με την φαντασμαγορική συναυλία της Antonella η οποία πλαισιωμένη από χορεύτριες ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους.










































Ακολουθούν σύνδεσμοι των ΒΙΝΤΕΟ:
Χαιρετισμοί του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου και της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου
Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Ζεφύρι
Φιλαρμονική στο άναμμα του δέντρου
Κόσμος και μεγαλοφιγούρες
Η Antonella στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Ζεφύρι
Η Antonella στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Ζεφύρι (2)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου